Ördög Nóra: "Nem akarok úgy élni, hogy szőnyeg alá söpröm a problémáimat"

Forrás: Marton Szilvia -
probléma élet Nánási Pál megfelelési kényszer szerelem Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra világéletében maximalista volt, ráadásul egy olyan közegben nőtt fel, ahol számít, hogy mit gondolnak az emberről. Ma már viszont úgy látja, senki sem úszhatja meg az életet pofonok nélkül. 

A gyönyörű műsorvezető, aki nagy visszhangot váltott ki azzal, hogy meztelenül szerepel könyve borítóján, maximalizmusát otthonról hozza, szülei szorgalommal és becsülettel dolgoznak a mai napig. Mivel egy olyan kisvárosi közegből jön, ahol számít, hogy mit gondolnak az emberről, a mai napig nagy benne a megfelelni vágyás. A Bestnek adott interjújában azonban azt is elárulta, ma már tudja, a buktatók senkit sem kerülnek el.

Forrás: Marton Szilvia

"Senki nem úszhatja meg az életet pofonok nélkül, ha jönnek, akkor az ember megtanulja azokat kezelni. De szerintem, aki egy szerető családban nő fel, az valószínűleg könnyebben veszi az élet nagyon nagy pofonjait" – mesélte Nóra, aki azt is elárulta, számára az első ilyen komoly nehézséget az jelentette, amikor nem tudott teherbe esni.

"A küzdelem Miciért, a meddőséggel való szembesülés, az, hogy nem első érintésre estem teherbe, talán ez volt életem első nagy pofonja" – tette hozzá a műsorvezető, aki azonban azt is elárulta, hogy nem akarta titkolni a gondjait, mert sosem akart úgy élni, hogy a szőnyeg alá söpri problémáit, főleg akkor nem, ha az őszinteségével másokon is segíthet.

Meztelen fotójáról beszélt Ördög Nóra

Indítaná-e gyermekeit tehetséggondozó műsorban? Szükséges volt-e a meztelenség legújabb könyvének borítóján? Többek között ezekről beszélt Ördög Nóra a Life.hu riporterének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.