Gombos Edina bikiniben kíván boldog ünnepet

Forrás: TV2 -
ünnep húsvét bikini Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óceánparton, napfényben tölti a húsvétot Gombos Edina.

Vidám családi fotót osztott meg rajongóival a napsütötte Floridából Gombos Edina. Boldog húsvétot, tojáskeresést és nyuszivárást kívánt mindenkinek a csinos anyuka, aki ráadásul mindezt bikiniben tette. Íme, az idilli családi képek!

Forrás: Facebook/ Gombos Edina

Zimány Linda már kiválasztotta a menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160327-zimany-linda-mar-kivalasztotta-a-menyasszonyi-ruhajat.htmlZimány Linda hamarosan betölti a 30-at, ezért természetes, hogy nagyon is foglalkoztatja a családalapítás gondolata – mondta el az Aktív riportjában. TV + SztárokOrigoFarm: Dani kihívta párbajellenfeléthttp://www.life.hu/sztarok/20160325-farm-parbaj-dani-dori.htmlBár a kiválasztott Daninak több férfitársával meggyűlt már a baja az első héten, mégsem közülük választotta ki párbajellenfelét. TV + SztárokOrigoMegvolt a Farm első durva összecsapásahttp://www.life.hu/sztarok/20160325-megvolt-a-farm-elso-durva-osszecsapasa-farm-dani-es-farm-sanyi.htmlBármibe lefogadnánk, hogy Dani és Sanyi nem lesznek a legjobb cimborák a Farmon. A péntek esti adásban például a lehető legocsmányabb módon esett egymásnak a két szellemóriás. TV + Sztárok--Gesztesi Károly megtért és Isten felé fordulthttp://www.life.hu/sztarok/20160325-gesztesi-karoly-szinesz-megtert-es-isten-fele-fordult.htmlA színész hatalmas változáson ment keresztül, és állítja: a hit segített, hogy újra a régi önmaga legyen.TV + SztárokEzért nem iszik alkoholt Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20160325-aleska-ezert-nem-iszik-alkoholt.htmlMeglepő kijelentést tett az egykori pornószínésznő, Aleska. A sztár ugyanis egyáltalán nem iszik alkoholt, és azt is elmondta, hogy miért. TV + Sztárok--Vajda Pierre újra visszatér az RTL Klub képernyőjére http://www.life.hu/sztarok/20160325-vajda-pierre-istenes-bence-mellett-tunik-majd-fel-a-kepernyon-fozo-show.htmlAz RTLII-n hamarosan minden hétköznap este gasztrorealityt láthatnak a nézők. Istenes Bence mellett Vajda Pierre is feltűnik majd a műsorban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.