Kucsera Gábor: "Én nem vagyok erre ráparázva"

Forrás: Marton Szilvia -
TV2 Kucsera Gábor Nagy Duett Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor Dér Henivel lesz egy párban a Nagy Duettben, és ugyan nincs semmilyen zenei előképzettsége, nem parázik rá a dologra. Szívesen karaokézik, és esküvőkön is előszeretettel vállalja az énekes szerepét. Kétéves fia viszont nem annyira szereti a hangját.

Félelmeiről és a produkciójukról faggattuk a jóképű sportolót:

Dobrády Ákos: "Esztit minden nap meglocsolom"http://www.life.hu/sztarok/20160329-dobrady-akos-jozan-laszlo-fenyo-ivan-a-penzert-vagy-a-pirostojasert-mennek-locsolnak-a-celebek.htmlA gyerekek a pénzért, vagy a piros tojásért mennek locsolni? Ezt a kérdést tettük fel a magyar celebpasiknak, Dobrády Ákosnak, Fenyő Ivánnak, Száraz Dénesnek és Józan Lászlónak. Hogy locsolkodnak-e ma a híres művészek, kiderül a Life.hu videójából.TV + SztárokOrigoLajcsi: "Nem bujkálok. Tisztázom magam, aztán meglátom, veszem-e a kalapomat"http://www.life.hu/sztarok/20160329-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-zenesz-nem-bujkal-tisztazza-magat-aztan-menne-kulfoldre.htmlHazatért családjával, de elképzelhető, hogy nem marad sokáig Magyarországon Lagzi Lajcsi. A zenész ugyanis nem biztos benne, hogy van maradása azon a helyen, ahol meghurcolták őt és a szeretteit.TV + SztárokOrigoNyuszi a fűben: Jakabos Zsuzsa húsvéti fotójától totál bezsongszhttp://www.life.hu/sztarok/20160328-jakabos-zsuzsanna-uszono-husveti-fotojatol-total-bezsongsz-instagramra-posztolt.htmlMíg Csobot Adél gömbölyödő pocakot, Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda pedig nyuszipopót posztolt, addig Baukó Éva kitette a melleit. Aleska Diamond egy méretes spárgát küldött Instagram-követőinek, Kiszel Tünde pedig otthonába engedett betekintést. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin is posztolt húsvétra: Lesd meg, hol pihenget most!http://www.life.hu/sztarok/20160328-gaspar-evelin-husvetkor-a-balatonnal-jart-es-posztolt-is-egy-kepet.htmlMíg Csobot Adél gömbölyödő pocakot, Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda pedig nyuszipopót posztolt, addig Baukó Éva kitette a melleit. Természetesen Aleska Diamond rajongói sem maradhattak üzenet nélkül, így a híresség küldött is egy méretes spárgát Instagram-követőinek. Kiszel Tünde pedig otthonába engedett betekintést.TV + Sztárok--Kellemes húsvéti ünnepeket kívánnak Baukó Éva kebleihttp://www.life.hu/sztarok/20160328-bauko-eva-keblei-kellemes-husveti-unnepeket-kivannak-mindenkinek.htmlMíg Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda pedig nyuszipopót posztolt, addig Baukó Éva kitette a melleit. TV + Sztárok--Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda nyuszipopót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160328-dukai-regina-nyuszifulet-zimany-linda-nyuszipopot-posztolt-instagramra.htmlA Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata egy gyerekbarát hotelben húsvétozik, mialatt ezzel a cikkel üzent követőinek. Természetesen kolléganői, Dukai Regina és Zimány Linda is így tettek, ők Instagram oldalukon köszöntötték rajongóikat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.