Hoppá! Farm Laura lecsapott ÉNB Marcira

Forrás: RTL Klub -
farm csábítás Farm Laura Éjjel-nappal Budapest ÉNB Marci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke leányzó éppen az elzárt Farmon tengeti a mindennapjait, a csábítás pedig még akkor történt, amikor ő is egy rövid szerepet kapott az Éjjel-Nappal Budapestben.

Laurával az Éjjel-Nappal Budapest macsói Ausztriában találkoztak, ahol a lány ÉNB Marcit szemelte ki magának. A sorozatban ezek után sok kalamajka adódott a szőkeség felbukkanásából. A videóban a csábítás a 4. perc végén látható.

Végre! Berki Krisztián megcsillogtatta énekhangjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160330-berki-krisztian-a-tv2-nagy-duett-sztarja-vegre-megmutatta-enekhangjat.htmlBerki Krisztián a Nagy Duettre készülve részt vett élete első énekóráján. Csík Sanyi határozottságának köszönhetően a macsó végül kieresztette énekhangját. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa annyi oktávot énekel ki, mint Chuck Norrishttp://www.life.hu/sztarok/20160330-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-annyi-oktavot-enekel-ki-mint-chuck-norris.htmlA műsorvezető és Pál Dénes meglepően gyorsan megtalálták a közös hangot, Zsuzsa pedig folyamatosan fejleszti a hangját A Nagy Duettre. TV + Sztárok--Hamburgerrel szexiskedett a dominának öltözött Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20160330-tolvai-renata-enekesno-hamburgerrel-szexiskedik-dominanak-oltozve.htmlA Megasztár győztese azúttal nem a színpadon, közönség előtt, hanem a kamerák előtt, modellként pózolva bizonyította rátermettségét. A Life.hu riportere, Németh Máté pedig kifaggatta, amiről csak lehetett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJennifer Lopez is fellépett a 278 milliárd forintos lagzinhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-jennifer-lopez-egy-278-milliard-forintos-lagzin-kapraztatta-el-a-kozonseget.htmlVan az a pénz, amiért Sting, Enrique Iglesias, és Jennifer Lopez is haknizik egy esküvőn. Ebben az esetben egy 278 milliárd forintos lagzin. TV + Sztárok--Alig lehet ráismerni Axl Rose-rahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-axl-rose-a-guns-n-roses-zenekar-frontembere-nagyon-elhagyta-magat.htmlEljárt az idő a Guns N' Roses énekese felett is, akit a minap Atlantában kaptak lencsevégre. TV + Sztárok--Hoppá! Ganxsta Zolee rámarkolt Szabó Zsófi dekoltázsárahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-ganxsta-zolee-rapper-a-gyertek-at-szombat-este-cimu-musorrban-rakapott-szabo-zsofi-dekoltazsara.htmlA rapper kihasználta az Activity játék adta lehetőségeket, és amikor mutogatnia kellett Zsófi látványos dekoltázsa mellett, azonnal vicces kézjátékba kezdett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.