Hugh Jackman igazi hős! Nyilatkozott életmentő akciójáról

életmentés Áramlat tenger Ausztrália Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár nemcsak a filmvásznon hősködik, hanem a való életben is! A színész kimentett pár embert a tengerből, miközben családjával nyaralt.

Ezek után azoknak is szimpatikus lesz Hugh Jackman, akik eddig nem kifejezetten kedvelték a színészt. Emberségből jeleskedett a sztár a sydney-i strandon, miközben családjával nyaralt. A Bondi Beachen szörfölők pedig igazán szerencsésnek érezhetik magukat, ugyanis nem akárki mentette ki őket a vízből!

Forrás: AFP/Niklas Halle'n/Niklas Halle'n

A tengerben lubickolóknak kellemetlen meglepetésben volt része, ugyanis egy erős áramlatba keveredtek. Hugh Jackman viszont ott volt, és egyből a bajbajutottak segítségére sietett. Nem egy ember életét mentette meg, a színész viszont később igen szerényen nyilatkozott az esetről.

“Azt hiszem, aki nem Ausztráliában nőtt fel, annak talán ijesztőbb lehet az ilyesmi, de nem volt olyan drámai a helyzet, mint, ahogy az elsőre hangzik” - mondta Jackman.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.