Demcsák volt férje állítja: Zsuzsa bódultan rám térdelt, és fojtogatott!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa Kiss József bántalmazás per exférj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem zárult még le Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere. A műsorvezető súlyos testi sértéssel vádolta meg Kiss Józsefet, aki viszont tagadja, hogy bántalmazta volna a Mokka háziasszonyát.

Nem született döntés a büntetőper tegnapi tárgyalásán a testi sértés ügyében, ahol állítólag sem Demcsák Zsuzsa, sem az ügyvédje nem jelent meg - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A tárgyalást végül elnapolták, de legközelebb valószínűleg már megtörténik az ítélethirdetés. A volt férj abban bízott, hogy végre pont kerül az ügy végére, hiszen állítja, hogy ő nem követett el semmit.

“Az éjszaka, amiről beszélünk, aminek kapcsán Zsuzsa minden barátját és barátnőjét beidézték már, emlékezetes számomra is. A feleségem bódult állapotban tért haza, rám térdelt és fojtogatni kezdett, végül nem bírtam tovább, és szabályosan elmenekültem hazulról" - idézi a férfi vallomását a lap, akiknek azt is kiejelntette, hogy nem tett semmit. “Nem követtem el semmit, és remélem, ez ki is fog derülni” - mondta Kiss József.

A Life.hu telefonon érte el a műsorvezetőt, aki elmondta, azért nem jelent meg a tárgyaláson, mert ezt az ügyet az ügyésség képviseli. Zsuzsa hozzátette, ő is nagyon várja már, hogy lezáruljon a tárgyalás. Továbbá a férje kijelentéseit nem szeretné kommentálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.