Miley Cyrus házasság Liam Hemsworth eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg az utóbbi hetekben  Miley és Liam szakításától volt hangos a sajtó, legutóbb mégis a Liamtól kapott gyűrű fityegett az énekesnő ujján.

Néhány nappal ezelőtt Miley Cyrus Instagram-oldalán borzolta a kedélyeket, ám szokásától eltérően nem meztelenkedésével, hanem az annak idején Liam Hemsworth-től kapott jegygyűrűjével.

Miley Cyrus és testvére, Brandi Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Spny

A 23 éves énekesnő a testvérével együtt látogatott el egy kosárlabda meccsre, ahol a fotósok azonnal kiszúrták az ékszert, ami azért is meglepő, mert állítólag Liam nemrég elhagyta Miley-t, mert az énekesnő az exének, Stella Maxwell-nek szexuális tartalmú üzenetet küldött, ám egy véletlenül Hemsworth-nál landolt.

DiCaprio sohasem pihen, most épp elefántokat menthttp://www.life.hu/sztarok/20160329-dicaprio-sohasem-pihen-most-epp-elefantokat-ment.htmlMost, hogy az Oscar-gála után DiCaprionak van ideje felszusszanni, a színész továbbra sem pihen, hanem minden energiáját a másik kedvenc foglalatosságába, a környezetvédelembe fekteti. TV + SztárokAFPHűha! Jakabos Zsuzsitól megolvadt a monitorunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160327-jakabos-zsuzsi-meg-faradtan-is-szexi.htmlA gyönyörű úszónő elképesztően dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit. TV + Sztárok--Ezért nem iszik alkoholt Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20160325-aleska-ezert-nem-iszik-alkoholt.htmlMeglepő kijelentést tett az egykori pornószínésznő, Aleska. A sztár ugyanis egyáltalán nem iszik alkoholt, és azt is elmondta, hogy miért. TV + Sztárok--Baukó Éva: "Nem kell, hogy az igazi milliárdos legyen, de azért legyen pénze"http://www.life.hu/sztarok/20160324-bauko-eva-keresi-az-igazit-raadasul-egyre-tobbet-gondol-az-anyasagra.htmlA reality sztár, Baukó Éva rendes, becsületesen dolgozó embernek tartja magát, és az is büszkeséggel tölti el, hogy önerőből küzdötte fel magát oda, ahol most tart. Ám arra is vágyik, hogy valakire támaszkodni tudjon. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHúszezreseken hajtja álomra fejét Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tengernyi-huszezresen-alszik-gyozike.htmlAz immár kigyúrt testű Gáspár Győző a közösségi oldalán rukkolt elő egy fotóval, amin láthatóan megvalósult minden milliomos álma: húszezreseken alszik. TV + Sztárok--Damon nélkül folytatódik a Vámpírnaplókhttp://www.life.hu/sztarok/20160322-meg-egy-foszereplo-kiszall-a-vampirnaplokbol.htmlMár az is sokkolta a Vámpírnaplók rajongóit, Nina Dobrev kiszállt a sorozatból, de most úgy tűnik, hogy Damon Salvatore is követi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.