Scherer Péter lett az év színésze

siker Scherer Péter színész díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL sikersorozatának egyik főszereplője, Scherer Péter lett az év színésze. Scherer a Life.hu riporterének elárulta, szerinte mi a sorozat titka, és milyen volt forgatni.
Ördög Nóra lett az év női műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160331-ordog-nora-lett-az-ev-noi-musorvezetoje.htmlÖrdög Nóra lett 2015 legjobb női műsorvezetője. A Life.hu riportere ott volt, mikor Nóri átvette a díjat, és humoros köszönőbeszédet mondott. Íme!TV + Sztárok--Gombos Edina bikiniben kíván boldog ünnepethttp://www.life.hu/sztarok/20160327-gombos-edina-bikiniben-kivan-boldog-unnepet.htmlÓceánparton, napfényben tölti a húsvétot Gombos Edina. TV + SztárokOrigoNika és Növényi Norbert a Nagy Duett egyik párjahttp://www.life.hu/sztarok/20160322-nika-es-novenyi-norbert-a-nagy-duett-egyik-parja.htmlNika lesz Növényi Norbert párja a Nagy Duettben. Az énekesnő a Life.hu riporterének elárulta, hogyan segíti majd a sportolót, és mi bennük a közös.TV + SztárokOrigoLajcsi szomszédai állítják: a zenész és családja külföldre költözötthttp://www.life.hu/sztarok/20160316-lajcsi-szomszedai-allitjak-hogy-a-zenesz-es-csaladja-kulfoldre-koltozott.htmlBár Lajcsi azt állította, Olaszországba mennek nyaralni, szomszédaik szerint ennél hosszabb távú utazásról van szó. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiss Ramóna fenekénél nincs ma keményebbhttp://www.life.hu/sztarok/20160314-kiss-ramona-feneke-ilyen-kerek.htmlFloridában pihen a Barátok közt Zsófija, Kiss Ramóna. Onnan posztolt magáról egy igazán csodás fotót.TV + Sztárok--Íme, minden idők legviccesebb képe Schwarzeneggerrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-minden-idok-legviccesebb-kepe-arnold-schwarzeneggerrol.htmlElkészült Arnold Schwarzenegger legviccesebb fotója.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.