Megvan a Heti hetes új szereplője - Ő jön Ábel Anita helyére

Forrás: ATV -
Magyar György Ábel Anita Heti Hetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 3-án, vasárnap 22 órakor a Heti hetes történetének 106. szereplőjével találkozhatnak az RTL II nézői - írja az Origó. 

Magyar György ügyvéd nem ismeretlen a médiában, számos alkalommal láthatták a nézők különböző műsorokban, nemcsak szakértőként, hanem beszélgető- és vitapartnerként is. Ezért aztán nem lesz neki idegen ez a pálya, mint ahogy szereplőtársai sem. A csatorna közlése szerint "a humor nyelvét is jól ismerő ügyvéd" szívesen tett eleget a Heti hetes felkérésének.

Forrás: ATV

Visszatérhet a Farmra Danihttp://www.life.hu/sztarok/20160402-visszaterhet-a-farmra-dani.htmlTina és Márk után most Laura is azon gondolkozik, hogy feladja a játékot. A többiek azonban ennek nagyon nem örülnének... TV + Sztárok--A teljesítmény nélküli celebnőknek olvasott be Kormos Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20160402-a-teljesitmeny-nelkuli-celebnoknek-olvasott-be-kormos-anett.htmlKormos Anett a minap Lilu pucér fotósorozata kapcsán fejtette ki véleményét, most pedig a bulvárlapok címoldalain gyakran szereplő, "teljesítmény nélküli" celebekről ír. TV + Sztárok--Ezért kellett távozniuk a kollégáknak - Megszólalt a TV2 hírigazgatója Kökény-Szalai Vivien http://www.life.hu/sztarok/20160402-szemelyi-valtozasok-tv2-kokeny-szalai-vivien.html A TV2 Csoport korábban bejelentette, hogy az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien érkezésével megújulnak a vállalat hír és aktuális műsorai. Ennek részeként a Tények, a Mokka, az Aktív és a FEM3 Café szerkesztőségeiben átszervezések zajlanak, amik személyi változásokkal is járnak. A csatorna közleményt adott ki, amelyet változtatás nélkül közlünk. TV + SztárokOrigoDurva szóbeszéd Kárász Róbert kirúgásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160402-karasz-robertet-igy-kuldtek-el-a-tv2-tol.htmlÁprilis 1-jén Kárász Róbertnek, a Mokka műsorvezetőjének is távoznia kellett a TV2-től. A tévés nyolc évig dolgozott a csatornánál, volt kollégái így reagáltak a távozására. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko: "Te soha nem leszek TV2-s"http://www.life.hu/sztarok/20160402-vujity-tvrtko-kemeny-facebook-posztja.htmlA TV2-s elbocsátási hullámra Vujity Tvrtko a Facebookon is reagált. A posztot több ezren lájkolták. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio orángutánbébit szeretget - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160401-leonardo-dicaprio-allatvedelem-indonezia-orangutanokat-ment-a-szinesz-foto.htmlAz Oscar-díjas színész egy hete Indonéziában utazgat, és a helyi állatvédőknek segédkezik. A sztár éppen az új környezetvédelmi projektjén dolgozik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.