Változik a Barátok közt Rékasi Károly sérülése miatt?

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
betegség forgatókönyv sérülés Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész tavaly júniusban szenvedett balesetet motorjával, és azóta még nem sikerült teljes egészében felépülnie. Legutóbb a forgatásról szállították mentővel kórházba, ezért felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire kell alkalmazkodnia a sorozatnak Rékasi Károly állapotához.

Kórházban kellett ellátni Rékasi Károlyt, akinek a forgatás alatt nyílt szét a sebe. A színész valószínűleg ismét megerőltethette a lábát, mint februárban, ezért kellett mentővel elszállítani. A nyári baleset nem írta át a forgatókönyvet, de a februári műtétje miatt már szükséges volt némi változtatás a sorozat eseményeiben.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A színészt bár kímélik, és általában ülő jelenetei vannak, legutóbb is rosszul lett, ezért felmerült a kérdés, hogy vajon Bartha Zsolt karaktere mennyire fog alkalmazkodni Rékasi Károly állapotához, mennyire írja át ez a helyzet a forgatókönyvet. “Rékasi Károly mostani állapota miatt a sorozatbeli történéseket nem kellett megváltoztatni, csupán bizonyos pontokon alkalmazkodunk ahhoz. Információink szerint Karcsi jól van, és rövid időn belül ismét munkába állhat” - mondta Böjte Piros, a produkció sajtófőnöke a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.