Istenes Bence: "Sokáig szakács akartam lenni"

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Istenes Bence RTL II Hagyjál főzni!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence egy szórakoztató főzőműsorral érkezik vissza a képernyőre hamarosan. Itt nem a tökéletesen elkészített fogásokon, hanem a nevetésen és az együttműködésen lesz a hangsúly.

A Hagyjál főzni! című műsor április 4-étől lesz látható. Adásonként két csapat, anya és gyermeke küzd majd a nyereményért. Istenes Bence elárulta, milyen hangulatban teltek a forgatások, ahogy azt is, ő mennyire mozog otthonosan a konyhában - írja az Origo.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

"A Hagyjál főzni!-t az teszi érdekessé, ahogy a versenyzők kommunikálnak egymással, ahogy együttműködnek. Az ügyetlen szakácsok elvágják a kezüket, felgyújtják a konyhát, elesnek, túl sok vizet öntenek a lábosba, kevés sót használnak, beleborítják a borsot az ételbe, klopfolónak nézik a fokhagymanyomót, nem ismerik fel az alap fűszereket – ezek pedig mind nagyon viccesek tudnak lenni, miközben az idő pörög, a tét pedig nem kicsi" - ecsetelte a műsorvezető, aki saját bevallása szerint egy forgatáson sem nevetett még ennyit, de elmondta azt is, hogy ő bizony nem bénázna annyit a konyhában.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

"Sokáig szakács akartam lenni, egy ideig pincérként dolgoztam, a főzés, a vendéglátás mindig érdekelt. Régebben nagy tervem volt, hogy egyszer majd nyitok egy saját kávézót, vagy sportkocsmát, ahova jöhetnek a vendégek. Nem főzök gyakran, mert nincs időm, de imádok a konyhában alkotni, vagy bográcsozni a kertben” - mesélte a műsorvezető.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A műsorban Vajda Pierre ételkritikus fogja bírálni az ételeket, akit A Konyhafőnökből már jól ismerhetünk. Néhányszor még ismert arcok is feltűnnek a konyhában, a reklámban például a Gáspár családot ismerhetjük fel, de rájuk is ugyanazok a szabályok vonatkoznak majd, mint a többi versenyzőre. Speciális celebadásokra viszont nem kell számítanunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.