Jason Statham, ahogy még sosem láttad - Vicces videó!

színész videó Jason Statham reklám vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi világsztár babaként, bankrablóként, és hajléktalanként is megjelenik az egyik világhírű mobiltelefon-márka reklámjában. 

Jason Statham eddig ismeretlen oldalát mutatta meg azzal, hogy ennyi szerepben is megjelenik a képernyőn. A 48 éves sztár még női ruhát is húzott a forgatás kedvéért, bár elmondása szerint az annyira nem állt jól neki. A kissé szürreális reklám eléggé viccesre sikeredett, itt te is megtekintheted:

Jason Statham eljegyezte kedvesét - Fotó a gyűrűről!

Jason Statham és Rosie Huntington-Whitleley lassan hat éve vannak együtt, és bár többször is felmerült bennük a házasság gondolata, a jelek szerint csak most érezték elérkezettnek az időt rá. Fotó!
Varga Izabella akár 10 évet is letagadhatna - 43 éves lett a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160404-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-akar-10-evet-is-letagadhatna-szuletesnapjan.htmlA Barátok közt sztárja április 4-én ünnepli 43. születésnapját. A színésznő az elmúlt időszakban annyit fiataladott, hogy simán letagadhatna egy évtizedet a korából. TV + Sztárok--Gesztesi Károlynak Gera Zoltán segít jó útra térnihttp://www.life.hu/sztarok/20160404-gesztesi-karoly-csatlakozott-a-hit-gyulekezetehez-mentora-pedig-gera-zoltan-focista-lett.htmlA színész megtért, és Isten felé fordult. Magyarország egyik legtöbb tagot számláló gyülekezetében pedig nem kell egyedül végigmennie az úton, Gera Zoltán válogatott futballista segíti őt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huLilu még piacozás közben is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20160403-lilu-meg-piacozas-kozben-is-gyonyoru.htmlLondon egyik leghíresebb piacáról csekkolt be Lilu.TV + Sztárok--Zuhanyzás közben örökítette meg magát Istenes Bence - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160401-istenes-bence-musorvezeto-zuhanyzas-kozben-enekelt-csobot-adel-elhallgattatta.htmlParádés előadásban részesítette rajongóit a műsorvezető, akit végül várandós barátnője, Csobot Adél hallgattatott el egyetlen mondattal. TV + SztárokOrigoLaura távozott a Farmról - A párbajt Sanya nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20160402-farm-laura-kiesett-a-parbajon.htmlLezajlott a Farm második párbaja. Bejött, amit Laura szeretett volna, Sanya kihívta, "kivitte és kinthagyta". TV + Sztárok--Chippendale-ként kereste a kenyerét Farm Sanyahttp://www.life.hu/sztarok/20160402-chippendale-kereste-a-kenyeret-farm-sanya.htmlEmlékezetes, hogy vetkőzéssel ünnepelte a múlt heti párbajgyőztest, Sanya. Nos, kiderült, ez nagyon is testhezálló számára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.