Keresztes Ildikó: "Ha egy méterrel hátrébb csapódik be, engem talál el"

Karambol sérülés baleset Keresztes Ildikó szerencse Hűvösvölgyi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten karambolozott az a kisbusz, ami éppen egy színházi előadásra szállította az énekesnőt és kollegáit.

Hűvösvögyi Ildikó színművésznő, és Keresztes Ildikó énekes többedmagukkal egy előadásra igyekeztek Gyulára, mikor egy másik autó beléjük rohant. Hűvösvölgyi Ildikó a sofőr mögött ülve nézte végig a történteket, Keresztes Ildikó pedig a földre zuhant, és sokkos állapotba került.

„A könyököm sérült meg, nagyobb volt az ijedség és leginkább Ildikóért izgultunk. Azért adok hálát a jóistennek, mert ha egy méterrel hátrébb csapódik be az autó, engem talál el" - mondta Keresztes Ildikó.

„Ütéseket kaptam, az arcomra, a térdemre és nem lehetett tudni, hogy van-e törés, végül kiderült zúzódásokkal megúsztam" - mondta Hűvösvögyi Ildikó.

Meztelenül kószált a vadonban egy reality kedvéért Peter Dinklagehttp://www.life.hu/sztarok/20160404-peter-dinklage-a-tronok-harca-sztarja-meztelenul-koszalt-a-vadonban-egy-reality-kedveert.htmlA Trónok harca sztárja nem mindennapi feladatra vállakozott a Saturday Night Live kedvéért: meztelenül vágott neki egy túrának a vadonban Leslie Jones színésznővel. TV + Sztárok--Szörényi Levente nem lép többet színpadra az Omegávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160404-szorenyi-levente-zenesz-es-enekes-nem-lep-tobbet-szinpadra-az-omegaval.htmlSzörényi egy beszélgetős esten tárta fel a régmúlt történéseit, amelyen pályatársait sem kímélte. TV + SztárokOrigoVáltozik a Barátok közt Rékasi Károly sérülése miatt?http://www.life.hu/sztarok/20160404-a-baratok-kozt-sorozat-forgatokonyve-mennyire-alkalmazkodik-rekasi-karoly-allapotahoz.htmlA színész tavaly júniusban szenvedett balesetet motorjával, és azóta még nem sikerült teljes egészében felépülnie. Legutóbb a forgatásról szállították mentővel kórházba, ezért felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire kell alkalmazkodnia a sorozatnak Rékasi Károly állapotához. TV + Sztárok--Laura távozott a Farmról - A párbajt Sanya nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20160402-farm-laura-kiesett-a-parbajon.htmlLezajlott a Farm második párbaja. Bejött, amit Laura szeretett volna, Sanya kihívta, "kivitte és kinthagyta". TV + Sztárok--Megvan a Heti hetes új szereplője - Ő jön Ábel Anita helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20160402-magyar-gyorgy-ugyved-a-heti-hetes-uj-szereploje.htmlÁprilis 3-án, vasárnap 22 órakor a Heti hetes történetének 106. szereplőjével találkozhatnak az RTL II nézői - írja az Origó. TV + SztárokFarm Laura ajánlatot tett Sanyánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160402-farm-laura-ajanlatot-tett-sanyanak.htmlAhogy megírtuk, nagy gondban van Laura, hiszen amennyiben feladja a játékot, helyére Danit viszi vissza produkcó. Ezt pedig a Farm közössége nagyon nem akarja. A szőke lány minden meggyőző képességét bevetette, hogy Sanya őt vigye ki párbajra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.