Varga Izabella akár 10 évet is letagadhatna - 43 éves lett a színésznő

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu -
Varga Izabella Barátok közt sztár RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja április 4-én ünnepli 43. születésnapját. A színésznő az elmúlt időszakban annyit fiataladott, hogy simán letagadhatna egy évtizedet a korából.

Varga Izabellán nem fognak az évek, a színésznő az életmódváltásnak és az edzéseknek köszönhetően remek formában van, így el sem hisszük, hogy a 40-en felüli hölgyek táborát erősíti.

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu

„Ahhoz, hogy ilyen alakom legyen, elsősorban a szokásaimon és az étrendemen változtattam. Például kihagyom a vacsorát. Eddig is 80 százalékban a paleo étrendet követtem, de most 99 százaléknál tartok. Nem vagyok fanatikus, ha egy vendégségben pizzát raknak az orrom elé, akkor nem szólok, természetesen egy szeletet megeszek. De otthon más a helyzet: 9 éve nem eszem cukrot, csak zöldséget, gyümölcsöt, húst fogyasztok" - mesélte régebben a Life.hu-nak a színésznő, akinek ezúton kívánunk boldog születésnapot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.