BulvárRap: “Hajdú kártérítést követel, Friderikusz szerint viszont szövegel!”

TV2 kártérítés Berki Natasa Zselyke Hegyi Roli bulvárrap Lagzi Lajcsi Friderikusz Sándor Kormos Anett Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere, Hegyi Roli folyamatosan követi a celebvilágban zajló eseményeket, és a legfontosabbakról rímekbe szedve számol be nektek.

Ezen a héten sem maradtok sztárhírek nélkül. Az elmúlt napok legnagyobb vihart kavaró eseményeit szedte össze nektek Roli. Íme:

Kulcsár Edina kiosztotta Schobert Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20160406-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-kiosztotta-schobert-norbi-fitnesz-gurut.htmlA Hal a tortán adásában a szépségkirálynő megelégelte, hogy a fitneszgurunak semmi nem jó. TV + Sztárok--Debreczeni Zitáéknál focimeccs idején az asszonynak csend a nevehttp://www.life.hu/sztarok/20160406-debreczeni-zita-modell-bevallotta-ha-foci-megy-a-teveben-parjahoz-giannihoz-szolni-sem-lehet.htmlA gyönyörű modell elárulta, hogy már pontosan tudja, Giannit, mikor kell békén hagyni. TV + Sztárok--Színpadon zakózó színésznőn röhög most a fél világhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-gloria-trevi-fellepese-kozben-esett-egy-jo-napot-a-szinpadon.html20 millió eladott lemez, négy film és öt telenovella után most mégis úgy ismerhetjük meg, mint Gloria Trevi, aki mexikói fellépése közben, a rajongói szeme láttára zakózott egy jó nagyot a színpadon. TV + Sztárok--Brutális bulit csaptak a Farmlakók http://www.life.hu/sztarok/20160406-az-rtl-klub-farm-cimu-reality-lakoi-brutal-bulit-csaptak-ahol-volt-asztaltanc-sparga-es-pikan.htmlA Farm második párbajának örömére mulatságot rendeztek a játékosok. Volt asztalon spárgázás, breaktánc, betintázás, fenekelés, csajsimi. TV + Sztárok--Sebestyén Balázsnak mégsem kell hűvösre vonulnia?http://www.life.hu/sztarok/20160406-sebestyen-balazs-befizetetlen-birsag-miatt-kapott-levelet-elzarasrol-de-megsem-kell-bortonbe.htmlA műsorvezető a kedd reggeli Morning Show-ban számolt be arról, hogy egy befizetetlen csekk miatt meglehet, hogy rabosítani fogják. TV + Sztárok--Ezért hagyja ott Demcsák Zsuzsa a Mokkát?http://www.life.hu/sztarok/20160406-demcsak-zsuzsa-a-mokka-musorvezetese-helyett-gonczi-gabor-partnere-lehet-a-tenyekben.htmlA TV2 háza táján sok a változás. Rengeteg régi arc tűnik el a képernyőről, sokan pedig új szerepben fognak feltűnni. Lehet, hogy Demcsák Zsuzsát sem a régi, megszokott helyén látjuk majd viszont. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.