Sebestyén Balázsnak mégsem kell hűvösre vonulnia?

Forrás: RTL Klub -
börtön Morning Show bírság Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a kedd reggeli Morning Show-ban számolt be arról, hogy egy befizetetlen csekk miatt meglehet, hogy rabosítani fogják.

Nem ez az első eset, hogy Balázs elfelejt befizetni egy bírságot. Ezúttal is levélből értesült arról, hogy egy kétéves elmaradás miatt a pénzbüntetését elzárásra változtatták. Szerencsére nem nagy összegről volt szó, ezért Balázs két nap elzárásra számíthat.

Forrás: RTL Klub

Balázs a műsorban azt is elmondta, hogy fellebbezésnek helye nincs, és nincs is lehetősége már befizetni az elmaradást. Csak az elzárás maradt. Ám úgy tűnik, mégis sikerült megúsznia a börtönt. “Adás után kinyomoztuk, hol lehet befizetni a tízezer forintos tartozást, ez meg is történt, úgyhogy szó sincs börtönbe vonulásról. Janival azon poénkodtunk a műsorban, milyen lenne, ha rabosítanának, de szerencsére erre végül nem kerül sor” - nyilatkozta Balázs a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.