műtéti beavatkozás műtét plasztika Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy Gwen Stefani feltöltette ajkait, ám most úgy tűnik, hogy nem elégszik meg ennyivel. Sőt! Már rá sem ismerünk az egykor hamvas szépségre.

Úgy tűnik, hogy Gwen Stefani törzsvendég lett az egyik plasztikai sebészeten. A sztár még a szakemberek szerint is túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat, de nem kell hozzáértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, mennyit változott Gwen az utóbbi időben.

Gwen Stefani Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Kevy

Gwen a nyakán lévő bőrt megoperáltatta, az arcán pedig egyértelműen látszik, hogy botox injekciókkal turbózták fel, bőrét pedig kémiai hámlasztással tökéletesítették. De milyen is volt régen az énekesnő, még vékonyabb ajkakkal? Mutatjuk:

Forrás: AFP
Egész Hollywood gyászolja Barbara Turnerthttp://www.life.hu/sztarok/20160406-meghalt-barbara-turner-hollywoodi-forgatokonyviro-es-producer.html79 évesen elhunyt Barbara Turner hollywoodi forgatókönyvíró és producer, aki többek között olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Julie Christie, Ed Harris, Nicole Kidman és Clive Owen. TV + SztárokOrigoÍme, a 10 legnézettebb magyar tévéműsorhttp://www.life.hu/sztarok/20160404-a-harmadik-helyre-csuszott-a-farm.htmlA Barátok közt nyert, a Farm az előzői heti első hely után a harmadikra csúszott. TV + SztárokOrigoÚgy néz ki, Miley Cyrus tényleg férjhez megyhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-miley-cyrus-megmutatta-eljegyzesi-gyurujet.htmlMíg az utóbbi hetekben Miley és Liam szakításától volt hangos a sajtó, legutóbb mégis a Liamtól kapott gyűrű fityegett az énekesnő ujján. TV + Sztárok--Még 42 évesen is szexi a Vad angyal egykori szívtiprójahttp://www.life.hu/sztarok/20160331-a-vad-angyal-szerelme-ma-unnepli-a-szuletesnapjat.htmlEmlékeztek még a Vad angyalra? Mi lelkesen bólogatunk, hiszen hogyan is felejthetnénk el azt a szappanoperát, ami évekkel ezelőtt milliókat ültetett le a tévé képernyői elé, köztük minket is. Ráadásul a szexi férfi főszereplő, Ivo csütörtökön lett 42 éves! TV + Sztárok--Ittasan okozott autóbalesetet az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160330-a-x-faktor-sztarja-ittasan-okozott-autobalesetet.htmlHoppá! Az brit X-Faktor egyik zsűritagja nemrég autóbalesetet szenvedett: összetörte a 150 ezer fontos Ferrariját, és ha ez még nem lenne elég, kiderült, hogy részegen vezetett. TV + Sztárok--DiCaprio sohasem pihen, most épp elefántokat menthttp://www.life.hu/sztarok/20160329-dicaprio-sohasem-pihen-most-epp-elefantokat-ment.htmlMost, hogy az Oscar-gála után DiCaprionak van ideje felszusszanni, a színész továbbra sem pihen, hanem minden energiáját a másik kedvenc foglalatosságába, a környezetvédelembe fekteti. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.