Metzker Viki szenvedés rózsa tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lemezlovas jól bírja a fájdalmat, de persze sokkal könnyebb elviselni a kínokat, ha a szépségért kell szenvedni.

A tavasz eljöttével Metzker Viki is virágba borult, legalábbis a karja. A híresség egy régi tetoválását takarták el a rózsákkal, ami gyönyörűre sikerült, de nem adták könnyen. Hat órán keresztül kínozták Vikit, mire elkészült a mű.

Forrás: Facebook/Metzker Viktória
Aurelio drogügyében vádemelést javasolnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160407-vv-aurelio-drogugyeben-lezarult-a-nyomozas-vademelest-javasolnak-ellene.htmlFüvet és kokaint is talált a rendőrség az egykori villalakónál. Szerencséjére azonban a lefoglalt szerek csekély részéről lehetett megállapítani, hogy pontosan micsoda. TV + Sztárok--Sarka Kata halványrózsaszín pizsamában köszöntötte A váratlan vendégethttp://www.life.hu/sztarok/20160407-sarka-kata-halvanyrozsaszin-pizsamaban-koszontotte-agatha-christie-a-varatlan-vendeget.htmlA Life.hu sztárszerzője, aki legutóbb arról mesélt, hogy vannak olyan napok, amikor Hajdú Péter nem alszik vele egy ágyban, hanem leköltözik a vendégszobába, most egy újabb csodás fotót tett közzé közösségi oldalán.TV + Sztárok--Oroszlán Szonja Amerikában is vezetni akarhttp://www.life.hu/sztarok/20160407-oroszlan-szonja-amerikaban-el-es-meg-akarja-szerezni-kint-is-a-jogositvanyt.htmlA színésznő egy kis levegőváltozásra vágyott, ezért Amerikába vonult, ott pedig tanulásba kezdett. Ám nem csak a színészi képességeit fejleszti! TV + Sztárok--Fel sem ismerni Fridit egy 20 évvel ezelőtti felvételenhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-friderikusz-sandort-musorvezetot-fel-sem-ismerni-egy-husz-evvel-ezelotti-felvetelen.htmlA műsorvezetőről egy igazi retrogyöngyszem került elő, amelyen a legfeltűnőbb az, hogy milyen vékonyka volt a hangja. TV + SztárokOrigoMelissa McCarthy Pocahontas lett: Vicces videó! http://www.life.hu/sztarok/20160406-melissa-mccarthy-tobb-dalt-is-elenekelt-a-szineszno-mesehosse-valtozott-video.htmlA színésznő Jimmy Fallon műsorában lépett színpadra, ahol előadott több dalt. Még Disney egyik legnagyobb klasszikusa is előkerült! TV + Sztárok--Tom Cruise egyre nyúzottabbhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-tom-cruise-oreg-es-nyuzott-filmjenek-forgatasan.htmlAz 53 éves színész sem tudta kijátszani az időt. Az elmúlt évek nyomai az ő arcán is látszanak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.