Oroszlán Szonja Amerikában is vezetni akar

Forrás: Bielik István -
Amerika Oroszlán Szonja KRESZ jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy kis levegőváltozásra vágyott, ezért Amerikába vonult, ott pedig tanulásba kezdett. Ám nem csak a színészi képességeit fejleszti!

Oroszlán Szonja azért utazott Amerikába, mert saját bevallása szerint neki mindig jót tesz, ha olykor letér a kitaposott útról és a susnyásban folytatja tovább a menetelést. Rövidebb időre hazalátogat ugyan, de még mindig a tengerentúlon éli mindennapjait.

Forrás: Bielik István

A színészi tudásának fejlesztése mellett pedig egyéb dolgokat is el kell végeznie. Ahhoz, hogy megkönnyítse ottani életét például a kinti jogosítványt is meg kell szereznie! Facebookra feltöltött képén a KRESZ-vizsga előtti izgalom látható.

Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja
Fel sem ismerni Fridit egy 20 évvel ezelőtti felvételenhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-friderikusz-sandort-musorvezetot-fel-sem-ismerni-egy-husz-evvel-ezelotti-felvetelen.htmlA műsorvezetőről egy igazi retrogyöngyszem került elő, amelyen a legfeltűnőbb az, hogy milyen vékonyka volt a hangja. TV + SztárokOrigoMelissa McCarthy Pocahontas lett: Vicces videó! http://www.life.hu/sztarok/20160406-melissa-mccarthy-tobb-dalt-is-elenekelt-a-szineszno-mesehosse-valtozott-video.htmlA színésznő Jimmy Fallon műsorában lépett színpadra, ahol előadott több dalt. Még Disney egyik legnagyobb klasszikusa is előkerült! TV + Sztárok--Tom Cruise egyre nyúzottabbhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-tom-cruise-oreg-es-nyuzott-filmjenek-forgatasan.htmlAz 53 éves színész sem tudta kijátszani az időt. Az elmúlt évek nyomai az ő arcán is látszanak. TV + Sztárok--Egész Hollywood gyászolja Barbara Turnerthttp://www.life.hu/sztarok/20160406-meghalt-barbara-turner-hollywoodi-forgatokonyviro-es-producer.html79 évesen elhunyt Barbara Turner hollywoodi forgatókönyvíró és producer, aki többek között olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Julie Christie, Ed Harris, Nicole Kidman és Clive Owen. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham manikűröztetni vitte a kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20160406-victoria-beckham-manikuroztetni-vitte-a-kislanyat-a-4-eves-harpert.htmlA 4 éves Harper anyukájával együtt tartott csajos délutánt. A szalonban relaxált, míg rendbe hozták a körmeit. TV + Sztárok--Ilyen tündéri kisgyerek volt Harsányi Levente - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160406-harsanyi-levente-az-mtva-musorvezetoje-cuki-kissrac-volt-retrofotot-osztott-meg-levi.htmlIgazi retrofotót osztott meg rajongóival a műsorvezető, aki kisdobos nyakkendőjében már akkoriban is nagy dolgokra készült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.