Kiderült, ki lesz a Farm következő párbajozója! Női csuklóra került a kendő

kiválasztás Farm Sanya párbaj Farm (reality) Farm Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A heti gazda meghozta döntését. Kiválasztotta a három legtöbb kiválasztójelet kapó játékos közül, hogy ki menjen a következő párbajra.

Sanyának, a heti gazdának Sándor, Vivi és Heni közül kellett eldöntenie, hogy kit küldene a párbajra. Sanya elmondta érveit és ellenérveit, végül pedig Henire esett a választása. Az viszont tagadja, hogy a személyes ellentéteik miatt választotta volna éppen őt. Most már csak az a kérdés, hogy ki lesz Heni ellenfele a küzdelemben!

Vujity Tvrtko: "Nálam a nemi erőszak nem megbocsájtható!"http://www.life.hu/sztarok/20160408-vujity-tvrtko-kiakadt-a-nemi-eroszak-miatt-elitelt-kiss-laszlora.htmlA Kiss László-üggyel kapcsolatban egyre többen fejtik ki véleményüket, ahogy tette ezt Vujity Tvrtko is a közösségi oldalán. Ahogy ő fogalmazott: szinte mindegy számára, hogy elkövetője megbánta-e utólag a tettét vagy sem, erre nála nincs bocsánat. TV + Sztárok--Dia és Cinti együtt vetkőzték le gátlásaikat! Közösen meztelenkednek a Farm játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20160408-rtl-klub-a-farm-jatekosai-dia-es-cinti-egyutt-furodtek-meztelenul.htmlNéhány hete még nem is ismerte egymást a reality két szereplője, ma viszont már teljesen természetes, hogy együtt fürdenek. TV + SztárokOrigoBotrány a Hal a tortán műsorában! Kulcsár Edina alig nyúlt hozzá Csobot Adél kajájáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160407-csobot-adel-schobert-norbi-kulcsar-edina-kovacs-lazar-a-hal-a-tartanban.htmlCsobot Adél egy játékbabával (a kis Bencével) főzőcskézett, és kicsit ugyan borsos lett a gyermeke orra, ügyesen teljesítette a Hal a tortán kihívását. Kovács Lázár persze zavarta, ahogy csak tudta, de legalább az énekesnő betekintést kaphatott a jövőjébe. TV + Sztárok--Daniel Craig öreg és felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160407-daniel-craig-oreg-es-felismerhetetlenebb-lett.htmlA nők bálványa, a férfiak példaképe, még a színésznők is egymással versengve harcoltak a Bond-lány szerepéért. Erre tessék: Az idő vasfoga őt sem kímélte. TV + SztárokOrigoDavid Bowie özvegye még mindig gyászol: Szomorú fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160407-david-bowie-ozvegye-fekete-ruhaban-jarkal-meg-mindig-maga-alatt-van-iman-foto.htmlAz énekes halála óta Iman nagyon ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, és fotók is alig készülnek róla. Most New Yorkban sikerült lencsevégre kapni a megtört szupermodellt. TV + Sztárok--Jake Gyllenhaal még mindig nincs túl Heath Ledger halálánhttp://www.life.hu/sztarok/20160407-jake-gyllenhaal-meg-mindig-nincs-tul-heath-ledger-halalan.htmlMár nyolc éve annak, hogy holtan találták meg New York-i lakásában a híres színészt, de kollégája, Jake Gyllenhaal még mindig nem tudta túltenni magát a történteken. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.