Íme, a Nagy Duett eddigi legkínosabb percei

Forrás: TV2 -
Sarka Kata TV2 Nagy Duett Árpa Attila Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan startol a sztárokat megénekeltető műsor újabb szériája, így gondoltuk, megmutatjuk, kik azok, akiket nehéz lesz überelni, ha hamis hangokról van szó.

A legemlékezetesebb bakiparádé egyértelműen Hajdú Péter és Zoltán Erika kettőséhez kötődik, akiknek szinte minden produkciója könnyeket csalt a szemünkbe a nevetéstől.

Árpa Attila a latin hős, Ricky Martin bőrében, fahangon énekelt, de legalább macsónak bevált.

Sarka Kata is férje nyomdokait követte és sikerült hasonlósan hamisan énekelnie, mint élete párjának - még L.L. Junior sem tudott sokat javítani a helyzeten.

Lakatos Márk és Bangó Margit kettőse sem volt semmi, amikor viszont a stylist rappelni próbált, nem igazán sikerült megidéznie a gettó kőkemény világát - sebaj, mi így is szerettük.

Kiderült, ki lesz a Farm következő párbajozója! Női csuklóra került a kendőhttp://www.life.hu/sztarok/20160408-a-heti-gazda-sanya-kivalasztotta-ki-menjen-parbajozni-a-farm-jatekban-henire-esett-a-valasztasa.htmlA heti gazda meghozta döntését. Kiválasztotta a három legtöbb kiválasztójelet kapó játékos közül, hogy ki menjen a következő párbajra. TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko: "Nálam a nemi erőszak nem megbocsájtható!"http://www.life.hu/sztarok/20160408-vujity-tvrtko-kiakadt-a-nemi-eroszak-miatt-elitelt-kiss-laszlora.htmlA Kiss László-üggyel kapcsolatban egyre többen fejtik ki véleményüket, ahogy tette ezt Vujity Tvrtko is a közösségi oldalán. Ahogy ő fogalmazott: szinte mindegy számára, hogy elkövetője megbánta-e utólag a tettét vagy sem, erre nála nincs bocsánat. TV + Sztárok--Botrány a Hal a tortán műsorában! Kulcsár Edina alig nyúlt hozzá Csobot Adél kajájáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160407-csobot-adel-schobert-norbi-kulcsar-edina-kovacs-lazar-a-hal-a-tartanban.htmlCsobot Adél egy játékbabával (a kis Bencével) főzőcskézett, és kicsit ugyan borsos lett a gyermeke orra, ügyesen teljesítette a Hal a tortán kihívását. Kovács Lázár persze zavarta, ahogy csak tudta, de legalább az énekesnő betekintést kaphatott a jövőjébe. TV + Sztárok--Daniel Craig öreg és felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160407-daniel-craig-oreg-es-felismerhetetlenebb-lett.htmlA nők bálványa, a férfiak példaképe, még a színésznők is egymással versengve harcoltak a Bond-lány szerepéért. Erre tessék: Az idő vasfoga őt sem kímélte. TV + SztárokOrigo62 éves lett Jackie Chan, az akciófilmek királyahttp://www.life.hu/sztarok/20160406-62-eves-lett-jackie-chan-a-kinai-akciofilmek-kiralya.htmlÁprilis 7-én ünnepli 62. születésnapját az akciófilmek királya. Nézzük, honnan is indult a legenda, mi a sikerének titka, hogyan érdemelte ki a Guinness-rekorder címet és milyen jótékonysági kezdeményezéseket támogat! TV + Sztárok--Metzker Viki 6 órán keresztül szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160407-metzker-viki-6-oran-keresztul-szenvedett-uj-tetovalasaert.htmlA lemezlovas jól bírja a fájdalmat, de persze sokkal könnyebb elviselni a kínokat, ha a szépségért kell szenvedni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.