modell kézügyesség Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. Dukai Regina porcelán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell egy kis időre szakmát váltott és lenyűgöző dolgot alkotott.

Dukai Regina egy Zsolnay porcelán elkészülésében segédkezett és a keze közül gyönyörű darab került ki. A modell láthatóan élvezte az aprólékos munkálkodást, és ezek szerint nem csak a hangja, hanem a kézügyessége is jó.

Forrás: Facebook/Dukai Regina
L.L. Junior: "Az utóbbi két évben kétszer is meghaltam"http://www.life.hu/sztarok/20160408-l-l-junior-halalhiret-is-terjesztettek-mar-novenyi-norbit-meglepte-sajat-halalhire-video.htmlAz énekesről elképesztő dolgokat terjesztettek az interneten, melyek sokszor kiakasztották a sztárt. Nem ő volt az első, akivel ez történt. TV + Sztárok--Meglepő dolog derült ki Schobert Norbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160408-schobert-norbi-uj-dolgok-is-napvilagra-kerultek-a-finteszguruval-kapcsolatban.htmlA Hal a tortán szokásos kvízkérdéseiben újabb titkok lepleződtek le. Kiderült például, hogy mi Norbi eredeti neve és hogy milyen nagy galibát okozott gyerekként. TV + Sztárok--Debreczeni Zita veszélyes eszközöket tart otthonábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160408-debreczeni-zita-modell-veszelyes-eszkozoket-tart-otthonaban-meghozza-pillangokeseket.htmlA modell a Gyertek át, szombat este! című műsorban vallotta be, hogy gyilkos szerszámai vannak. TV + Sztárok--Kiderült, ki lesz a Farm következő párbajozója! Női csuklóra került a kendőhttp://www.life.hu/sztarok/20160408-a-heti-gazda-sanya-kivalasztotta-ki-menjen-parbajozni-a-farm-jatekban-henire-esett-a-valasztasa.htmlA heti gazda meghozta döntését. Kiválasztotta a három legtöbb kiválasztójelet kapó játékos közül, hogy ki menjen a következő párbajra. TV + SztárokOrigoNevetőgörcs és csípőrázás - íme, a Nagy Duett eddigi legjobb perceihttp://www.life.hu/sztarok/20160408-megtalaltuk-a-tv2-nagy-duett-eddigi-legjobb-perceit-gaspar-laci-fekete-laszlo-es-szabo-gyozo.htmlUgye, te sem felejtetted el, amikor Gáspár Laci és Erdélyi Mónika Gangnam Style-ja felrobbantotta a TV2 show-jának színpadát? Nos, nem ők voltak az egyetlen páros, akikért érdemes volt a tévé elé ülni. TV + Sztárok--Macaulay Culkin visszavonul, pedig még vissza sem térthttp://www.life.hu/sztarok/20160408-macaulay-culkin-meg-vissza-sem-tert-de-maris-visszavonul.htmlEmlékeztek még a Reszkessetek, betörők! sztárjára, Macaulay Culkinra? Nos, akkor jól jegyezzétek meg, mert bár gyerekkora óta egyetlen új filmben sem szerepelt, most bejelentette, hogy nem is fog! TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.