Luxuscikkek érkeznek a Farmra

Forrás: RTL Klub -
farm csoki luxus lusuxcikk kávé RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre beérett a munka gyümölcse a Farmon: az alapvető élelmiszerek rendelése mellett még maradt annyi pénze a játékosoknak, hogy végre luxuscikkeket is igényelhessenek maguknak.

A lányok szépségápolási termékeket óhajtottak, a fiúk pedig a nyalánkásogat díjazták, ám volt, aki kutyaételt rendelne.

Forrás: RTL Klub

„Nagyon várom már, hogy samponnal moshassak hajat" – mondta Vivi, de több lány is egyetértett az óhajával. Gergő viszont egyből Kongóra gondolt: kutyakaját kérne kedvencének. A játékosok egyébként leginkább a kávét, a csokoládét és a dohányt hiányolják a XIX. századi körülmények közepette, de van, aki szeretne végre almát enni. De az, hogy végül mit rendelhettek meg ezek közül a játékosok, az kiderül az RTL Klub valóságshowjának ma esti adásából.

Debreczeni Zita veszélyes eszközöket tart otthonábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160408-debreczeni-zita-modell-veszelyes-eszkozoket-tart-otthonaban-meghozza-pillangokeseket.htmlA modell a Gyertek át, szombat este! című műsorban vallotta be, hogy gyilkos szerszámai vannak. TV + Sztárok--Atyavilág! Kurt Russel úgy néz ki, mint egy ősemberhttp://www.life.hu/sztarok/20160408-kurt-russel-szakallal-es-bozontos-hajjal-jelent-meg-az-utcan-ugy-nez-ki-mint-egy-osember.htmlA 65 éves színész arca teljesen eltűnt a szakáll és a haj tömegében. TV + Sztárok--Nevetőgörcs és csípőrázás - íme, a Nagy Duett eddigi legjobb perceihttp://www.life.hu/sztarok/20160408-megtalaltuk-a-tv2-nagy-duett-eddigi-legjobb-perceit-gaspar-laci-fekete-laszlo-es-szabo-gyozo.htmlUgye, te sem felejtetted el, amikor Gáspár Laci és Erdélyi Mónika Gangnam Style-ja felrobbantotta a TV2 show-jának színpadát? Nos, nem ők voltak az egyetlen páros, akikért érdemes volt a tévé elé ülni. TV + SztárokMajka ezért volt "pipa" Claudiára és Tillárahttp://www.life.hu/sztarok/20160408-majka-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-elarulta-miert-volt-merges-claudiara-es-tillara.htmlA rappernek tervei voltak Clauval, amit Tilla valósított meg, így hoppon maradt, ez pedig nem esett neki jól. TV + SztárokDia és Cinti együtt vetkőzték le gátlásaikat! Közösen meztelenkednek a Farm játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20160408-rtl-klub-a-farm-jatekosai-dia-es-cinti-egyutt-furodtek-meztelenul.htmlNéhány hete még nem is ismerte egymást a reality két szereplője, ma viszont már teljesen természetes, hogy együtt fürdenek. TV + SztárokVujity Tvrtko: "Nálam a nemi erőszak nem megbocsájtható!"http://www.life.hu/sztarok/20160408-vujity-tvrtko-kiakadt-a-nemi-eroszak-miatt-elitelt-kiss-laszlora.htmlA Kiss László-üggyel kapcsolatban egyre többen fejtik ki véleményüket, ahogy tette ezt Vujity Tvrtko is a közösségi oldalán. Ahogy ő fogalmazott: szinte mindegy számára, hogy elkövetője megbánta-e utólag a tettét vagy sem, erre nála nincs bocsánat. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.