Farm: Kiválasztotta párbajellenfelét Heni: 'Az értelmi képességei megkérdőjelezhetők"

párbaj Farm (reality) Farm Vivien Farm Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm heti gazdája Sanya a három esélyes játékosból Henit küldte párbajozni. Pénteken este pedig Heni jelölte meg ellenfelét. 

Heni hosszasan indokolta választását. Elmondta, akivel megküzd, irritálja, sőt, a lány értelmi képességeit sem tartja sokra, így Heni-Vivi párbajt láthatunk majd.

Búcsúzik a Tényektől Azurák Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20160408-bucsuzik-a-tv2-tenyektol-azurak-csaba.htmlÁprilis 8-án láthatják utoljára a nézők a Tényekben Azurák Csabát. A szakember búcsúzik a hírműsortól, de hamarosan visszatér új, politikai-közéleti háttérműsorával.TV + Sztárok--Laura távozott a Farmról - A párbajt Sanya nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20160402-farm-laura-kiesett-a-parbajon.htmlLezajlott a Farm második párbaja. Bejött, amit Laura szeretett volna, Sanya kihívta, "kivitte és kinthagyta". TV + Sztárok--Modellnek készül Galambos Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20160402-modellnek-keszul-galambos-boglarka-lagzi-lajcsi-lanya.htmlLajcsi lánya iránt neves divatcégek érdeklődnek, ám a zenésznek ezzel kapcsolatban félelmei vannak, attól fél, becsapják Bogit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.