Jake Gyllenhaal szerelmes volt Jennifer Anistonba

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle -
színész szerelem Jake Gyllenhaal Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Jennifer Aniston elvarázsolta Jake Gyllenhaalt. A színész nemrég bevallotta, hogy éveken keresztül odavolt a színésznőért.

Egy nemrég adott interjúban Gyllenhaal bevallotta, hogy évekig reménytelenül szerelmes volt Jennfier Anistonba, akivel a "Jóravaló feleség" című filmben szeretőket alakítottak.

Jake Gyllenhaal Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle

„Évek óta oda voltam érte, mikor megkaptam a szerepet és ez egyáltalán nem könnyítette meg számomra a forgatást. Arra emlékszem, hogy nagyon kényelmetlenül éreztem magam mellette, és arra is, hogy mennyire gyönyörű volt. Nem is értettem, hogy mit keresek mellette” – áradozott, majd azt is részletezte, hogy nem a Jóbarátok Racheljébe szeretett bele, hanem a színésznő valódi személyiségébe - számolt be a Hello! magazin.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Jennifer Aniston gyereket akar

Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux már nagyon régóta szeretnének kisbabát, és lehet, hogy most teljesül a vágyuk, és örökbefogadnak. A teljes cikket itt elolvashatod!

Macaulay Culkin visszavonul, pedig még vissza sem térthttp://www.life.hu/sztarok/20160408-macaulay-culkin-meg-vissza-sem-tert-de-maris-visszavonul.htmlEmlékeztek még a Reszkessetek, betörők! sztárjára, Macaulay Culkinra? Nos, akkor jól jegyezzétek meg, mert bár gyerekkora óta egyetlen új filmben sem szerepelt, most bejelentette, hogy nem is fog! TV + SztárokAFPMi történt? Borvirágos arccal kapták lencsevégre Matthew Perrythttp://www.life.hu/sztarok/20160405-matthew-perry-a-jobaratok-chandlerje-egyre-lepukkantabb.htmlSzinte rá sem ismerni a Jóbarátok egykori sármos sztárjára. Matthew Perryt pluszkilókkal, kopaszodó, ősz hajjal és borostával kapták lencsevégre. TV + SztárokOrigoMi történt? Borvirágos arccal kapták lencsevégre Matthew Perrythttp://www.life.hu/sztarok/20160405-matthew-perry-a-jobaratok-chandlerje-egyre-lepukkantabb.htmlSzinte rá sem ismerni a Jóbarátok egykori sármos sztárjára. Matthew Perryt pluszkilókkal, kopaszodó, ősz hajjal és borostával kapták lencsevégre. TV + SztárokOrigoAdele bejelentette, hogy visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-adele-a-bejelentette-hogy-visszavonul-egy-idore.htmlA rajongók nagy sajnálatára Adele nemrég bejelentette, hogy visszavonul, ráadásul 5 évre. TV + Sztárok--Tom Cruise és Nicole Kidman lánya szegényen is boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tom-cruise-es-nicole-kidman-lanya-szegenyen-el.htmlElég sok rejtély övezi, hogy milyen kapcsolata van az egykori sztárpárnak, - Tom Cruise-nak és Nicole Kidmannek,- az örökbefogadott lányukkal. A 23 éves Bella nemrég kitálalt, és azt is elmondta, hogy boldoggabb így, hogy sikerült függetlenítenie magát a szüleitől. TV + Sztárok--Újabb képek láttak napvilágot a Baywatch forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tobb-mitch-buchannon-ra-sem-fert-volna-erre-az-egy-kepre.htmlFilm készül a 90-es évek nagysikerű sorozatából, nemrég pedig újabb forgatásról készült képek láttak napvilágot, ahol a régi Mitch Buchannon, azaz David Hasselhoff, és az új Mitch Buchannon, azaz Dwayne Johnson egymással fotózkodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.