Atyavilág! Kurt Russel úgy néz ki, mint egy ősember

kinézet igénytelen haj szakáll ősember Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 65 éves színész arca teljesen eltűnt a szakáll és a haj tömegében. 

Lehetne üdítő is, hogy egy sztár nem csak a kinézetével van elfoglalva, de Kurt Russel talán már inkább a másik végletet képviseli. Finoman szólva is igénytelenül lépett utcára, már ami a szakállát és a frizuráját illeti. Kurt Russel csaknem úgy néz ki, mint egy ősember.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Niko
Demcsák Zsuzsa szívesen lecsapott volna Liptai Claudia helyére http://www.life.hu/sztarok/20160408-demcsak-zsuzsa-inkabb-musorvezeto-lett-volna-liptai-claudia-helyere-palyazott.htmlA Nagy Duett és a Kismenők indulása előtt ült le Demcsák Zsuzsa és Szebeni István beszélgetni a műsor házigazdáival, Ördög Nórával, Till Attilával, Liptai Claudiával és Majkával. Rögtön kiderült, hogy két hölgy egykor rivalizált egymással. TV + Sztárok--Gesztesi Károly állítólag részeg volt egy rendezvényen http://www.life.hu/sztarok/20160408-gesztesi-karoly-a-szinesz-tele-van-tervekkel-allitolag-kicsit-tobbet-ivott-a-kelletnel.htmlA színészről lassan egy éve terjedt el a hír, miszerint alkoholproblémákkal küzd. A Best állítása szerint a sztár nemrég egy céges rendezvényen nyúlt kicsit többet a pohár után. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMacaulay Culkin visszavonul, pedig még vissza sem térthttp://www.life.hu/sztarok/20160408-macaulay-culkin-meg-vissza-sem-tert-de-maris-visszavonul.htmlEmlékeztek még a Reszkessetek, betörők! sztárjára, Macaulay Culkinra? Nos, akkor jól jegyezzétek meg, mert bár gyerekkora óta egyetlen új filmben sem szerepelt, most bejelentette, hogy nem is fog! TV + SztárokAFPÉletveszélyes produkció a Got Talentben: a férfi kardot nyel, majd táncra perdül http://www.life.hu/sztarok/20160408-a-brit-tehetsegkutato-versenyzoje-kardot-reggelizik.htmlA legveszélyesebb előadásként jegyzik a brit Got Talent egyik versenyzőjének produkcióját, akinek tehetsége abban rejlik, hogy kardokat nyel, és közben breakel, vagy épp tűznyalábok közepette rúdtáncol. TV + SztárokOrigoMajka ezért volt "pipa" Claudiára és Tillárahttp://www.life.hu/sztarok/20160408-majka-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-elarulta-miert-volt-merges-claudiara-es-tillara.htmlA rappernek tervei voltak Clauval, amit Tilla valósított meg, így hoppon maradt, ez pedig nem esett neki jól. TV + Sztárok--Cameron Diaz őszintén beszélt a Benji Madennel kötött házasságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160408-cameron-diaz-oszinten-beszelt-a-benji-madennel-kotott-hazassagarol.htmlÚgy tűnik, hogy Cameron Diaz majd kicsattan a boldogságtól, ami azért is lehet, mert közel egy éve rátalált a szerelem Benji Madden személyében, és persze a szakmai sikerek sem kerülték el. Könyvének dedikálása közben mesélt a házasságáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.