Dia és Cinti együtt vetkőzték le gátlásaikat! Közösen meztelenkednek a Farm játékosai

meztelen fürdés Farm Dia Farm (reality) Farm Cintia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete még nem is ismerte egymást a reality két szereplője, ma viszont már teljesen természetes, hogy együtt fürdenek.

Eldobták a lepedőt, már nincs mit takargatnia Diának és Cintinek. Egyedül pedig nem olyan mókás fürdeni, így inkább egyszerre pancsolnak. A Farm két játékosa már olyan természetesnek veszi, hogy egymás előtt meztelenkednek, mintha mindig is ezt csinálták volna.

Daniel Craig öreg és felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160407-daniel-craig-oreg-es-felismerhetetlenebb-lett.htmlA nők bálványa, a férfiak példaképe, még a színésznők is egymással versengve harcoltak a Bond-lány szerepéért. Erre tessék: Az idő vasfoga őt sem kímélte. TV + SztárokOrigoBotrány a Hal a tortán műsorában! Kulcsár Edina alig nyúlt hozzá Csobot Adél kajájáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160407-csobot-adel-schobert-norbi-kulcsar-edina-kovacs-lazar-a-hal-a-tartanban.htmlCsobot Adél egy játékbabával (a kis Bencével) főzőcskézett, és kicsit ugyan borsos lett a gyermeke orra, ügyesen teljesítette a Hal a tortán kihívását. Kovács Lázár persze zavarta, ahogy csak tudta, de legalább az énekesnő betekintést kaphatott a jövőjébe. TV + Sztárok--Jake Gyllenhaal még mindig nincs túl Heath Ledger halálánhttp://www.life.hu/sztarok/20160407-jake-gyllenhaal-meg-mindig-nincs-tul-heath-ledger-halalan.htmlMár nyolc éve annak, hogy holtan találták meg New York-i lakásában a híres színészt, de kollégája, Jake Gyllenhaal még mindig nem tudta túltenni magát a történteken. TV + Sztárok--David Bowie özvegye még mindig gyászol: Szomorú fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160407-david-bowie-ozvegye-fekete-ruhaban-jarkal-meg-mindig-maga-alatt-van-iman-foto.htmlAz énekes halála óta Iman nagyon ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, és fotók is alig készülnek róla. Most New Yorkban sikerült lencsevégre kapni a megtört szupermodellt. TV + Sztárok--Újabb ismert ember szólt be Sarka Katának: Durva mondatok! http://www.life.hu/sztarok/20160407-sarka-katanak-beszoltak-rez-anna-kemeny-kritikat-fogalmazott-meg-nyilt-level.htmlRéz Anna filozófus egy nyílt levélben fogalmazott meg igen kemény kritikát a sztáranyukával szemben. Kata egyelőre nem reagált az ügyben. TV + Sztárok--Az Eurovízió egyik legesélyesebb indulójának tartják Freddie dalát http://www.life.hu/sztarok/20160407-freddie-az-eurovizio-legerosebb-dalaval-indul-kulfoldi-lapok-mar-most-imadjak.html"Ha egy igazi eurovíziós himnuszt akarunk, akkor meg is találtuk" - írta egy külföldi napilap a magyar énekes produkciójáról. A hírek szerint nagy az esély rá, hogy idén dobogós helyezéssel távozzunk Stockholmból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.