Így búcsúztatta adásban Várkonyi Andi Azurák Csabát

Forrás: TV2 -
Várkonyi Andrea Azurák Csaba Tények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Azurák Csaba április 8-án utoljára vezette a Tényeket. Kolléganője, Várkonyi Andrea meghatódva búcsúztatta. 

"Én ma utoljára voltam ebben a díszletben. Nagyon köszönöm a megtisztelő, hat és fél éves figyelmüket! Hamarosan egy új műsorban viszont találkozunk" - búcsúzott a tévés, amelyre Várkonyi Andrea így reagált: "Ezt én nagyon várom, meg sok szerencsét hozzá! És ígérem, meg foglak nézni. Gyere, adok egy puszit!"

Forrás: TV2

Láttad már, hogy festett gimis korában Király Viktor?http://www.life.hu/sztarok/20160409-igy-nezett-ki-gimis-koraban-kiraly-viktor.htmlAz Instagramján nosztalgiázott az énekes és megmutatta jó néhány évvel ezelőtti fizimiskáját. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoElképesztően kínos helyzet a TV2 műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160409-kulcsar-edinarol-leszakadt-a-nadrag-a-hal-a-tortanban.htmlA Hal a tortánban a vacsorát aerobikkal vezették le a vendégek Schobert Norbinál. Kulcsár Edina azonban megfeledkezett arról: nem edzős cuccban van. Egy mélyebb guggolást már nem bírt a nadrágja, és szétrepedt. TV + SztárokOrigoFarm: "Kanolás" helyett napolajozás - Monokinire vetkőztek a szexéhes csajokhttp://www.life.hu/sztarok/20160409-farm-vivinek-es-dianak-is-nagyon-hianyzik-a-testi-szerelem.htmlVivinek és Diának is nagyon hiányzik a testi szerelem, hiszen elmondásuk szerint odakint naponta hódolnak az élvezeteknek. A Farmon azonban jobb híján egymás testének kenegetésével és monokinizéssel lazítottak a délutáni napsütésben.TV + SztárokOrigoMég titok, hogy tér vissza a Barátok köztbe Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20160409-meg-titok-hogy-ter-vissza-a-baratok-koztbe-kiss-ramona.htmlHosszú ideig külföldön tartózkodott Kiss Ramóna. A színésznő szünetet kért a Barátok kjözt produkciótól, így a friss anyuka, zsófi, egy időre eltűnt a nézők szeme elől. TV + Sztárok--Hal a tortán: A kutya ette meg Schobert Norbi főételéthttp://www.life.hu/sztarok/20160409-hal-a-tortan-a-kutya-ette-meg-schobert-norbi-foetelet.htmlTúl édes, túl zsíros volt Norbi currys csirkéje a vendégeknek, akik éhesek maradtak a Hal a tortán vacsoráján. Szerencsére akadt még kolbász és szalonna, így azzal azért jóllakhattak Zsidróék. A csirke pedig a kutyusé lett... TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoFarm: Kiválasztotta párbajellenfelét Heni: 'Az értelmi képességei megkérdőjelezhetők"http://www.life.hu/sztarok/20160408-farm-farm-heni-es-farm-vivi-parbajoznak.htmlA Farm heti gazdája Sanya a három esélyes játékosból Henit küldte párbajozni. Pénteken este pedig Heni jelölte meg ellenfelét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.