Még titok, hogy tér vissza a Barátok köztbe Kiss Ramóna

Forrás Facebook/ Kiss Ramóna -
Fókusz Barátok közt Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideig külföldön tartózkodott Kiss Ramóna. A színésznő szünetet kért a Barátok kjözt produkciótól, így a friss anyuka, zsófi, egy időre eltűnt a nézők szeme elől. 

Zsófi a Fókuszban elmondta, egy kicsit szeretett volna távol lenni mindattól, ami boldoggá teszi és mindattól, ami rosszkedvűvé, kicsit kiszállni a napi rutinból, ám újra itthon van és forgat. Az azonban, hogy a képernyőre mikor és hogyan tér majd vissza, még titok.

Forrás Facebook/ Kiss Ramóna

Hal a tortán: A kutya ette meg Schobert Norbi főételéthttp://www.life.hu/sztarok/20160409-hal-a-tortan-a-kutya-ette-meg-schobert-norbi-foetelet.htmlTúl édes, túl zsíros volt Norbi currys csirkéje a vendégeknek, akik éhesek maradtak a Hal a tortán vacsoráján. Szerencsére akadt még kolbász és szalonna, így azzal azért jóllakhattak Zsidróék. A csirke pedig a kutyusé lett... TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoSchobert Norbi csalódott Csobot Adélbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160409-schobert-norbi-csalodott-csobot-adelban-hal-a-tortan-adasa.htmlCsobot Adélnak Norbi csak 3 pontot adott a vacsorájára a Hal a tortánban. Ezt követően kifejtette, miért csalódott az énekesnőben.TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa és Kökény-Szalai Vivien: "Rendeztük a viszonyunkat"http://www.life.hu/sztarok/20160409-demcsak-zsuzsa-es-kokeny-szalai-vivien-rendezte-viszonyat.htmlAz elmúlt napokban különböző, egymásnak ellentmondó híreket lehetett olvasni Demcsák Zsuzsával kapcsolatban. Felröppent a hír, hogy a Mokka műsorvezetője a Tényekben folytatja tovább, majd ennek az ellenkezőjét állították, amely szerint Demcsák nem lesz a TV2 hírműsorának arca. TV + SztárokOrigoSarka Kata lett a legdögösebb és a legegyoldalúbb Instagram-sztár http://www.life.hu/sztarok/20160408-sarka-kata-olvaso-szavazas-o-lett-a-legdogosebb-instagram-sztar-fotok.htmlTöbb ezer Life.hu olvasó szavazott a napokban, hogy ki Magyarország legsokoldalúbb ismert hölgye. A lista bár igen hosszú volt, egy jelölt toronymagasan nyert a mini versenyünkön. TV + Sztárok--Luxuscikkek érkeznek a Farmrahttp://www.life.hu/sztarok/20160408-erkeznek-a-luxuscikkek-az-rtl-klub-farm-musoraba-csokira-es-kavera-vagynak-leginkabb-a-szereplok.htmlVégre beérett a munka gyümölcse a Farmon: az alapvető élelmiszerek rendelése mellett még maradt annyi pénze a játékosoknak, hogy végre luxuscikkeket is igényelhessenek maguknak. TV + Sztárok--L.L. Junior: "Az utóbbi két évben kétszer is meghaltam"http://www.life.hu/sztarok/20160408-l-l-junior-halalhiret-is-terjesztettek-mar-novenyi-norbit-meglepte-sajat-halalhire-video.htmlAz énekesről elképesztő dolgokat terjesztettek az interneten, melyek sokszor kiakasztották a sztárt. Nem ő volt az első, akivel ez történt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.