Marosbogát után, egy spanglifánk várja Snoop Doggot

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Spangli (sorozat) rap Snoop Dogg fánk rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Snoop Dogg legutóbb a kolumbiai főváros helyett véletlenül Marosbogátra jelentkezett be az Instagram-oldalán. Persze a romániai falucska lakói örömmel várják. Hozzájuk hasonlóan egy amerikai cukrászda is kedveskedni akart a rappernek: egy spanglialakú fánkkal.

Százezrek ismerték meg a romániai Marosbogátot Snoop Dogg jóvoltából, aki az egyik Instagram posztja szerint ott múlatta az időt. Persze, a rapper tévedésből jelentkezett be, hiszen valójában az Estereo Picnic fesztiválon vesz részt a kolumbiai fővárosban, Bogotában.

Snoop Dogg Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

Barta Lászó, a kistelepülés polgármestere között, aki a téves bejelentkezés láttán, azonnal meghívta a zenészt.

"Ha jön, káposztalélevessel, nyárson sült disznóval, de elsősorban tiszta szívvel várjuk" - írta.

Végül aztán Snoop Dogg a saját Facebook-oldalán írta meg, hogy jól szórakozott saját tévedésén, a romániai rajongóinak pedig azt üzente, hamarosan tényleg felbukkan. Erre a rajongók kreáltak egy Facebook-eventet is, ha te is elmennél a rapper fellépésére, itt csatlakozhatsz a közel 10 ezer érdeklődőhöz.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Ennek apropóján egy amerikai cukrászda is meginvitálta hozzájuk a rappert, és egy ínycsiklandó, spanglifánkot is készítettek neki. Az biztos, hogy ennél jobb reklámot ki sem találhattak volna!

In honor of @snoopdogg coming to #wilmingtonnc for @ncazaleafest we figured we would make him something special! #wakenbakedonuts #carolinabeach #bestdonuts #northcarolina #snoopdogg

Közzétette: Wake N Bake Donuts2016. április 7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.