színésznő öregedés Jamie Lee Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatvanhoz közeledő színésznő, Jamie Lee Curtis még mindig elképesztően fest. Vajon hogy csinálja?

Hiába 56 éves a színésznő, de bámulatos testét akár a huszonévesek is megirigyelhetik. Nemrég megosztott egy fotót az Instagramon, és valljuk be csodásan fest ebben a kék kosztümben.

Forrás: Instagram / Jamie Lee Curtis

Újabb titok derült ki Schobert Norbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-kiderult-hogy-schobert-norbit-mas-neven-anyakonyveztek.htmlSchobert Norbi nevével kapcsolatban már korábban is voltak félreértések. Legutóbb például kiderült, hogy a fitneszguru vezetéknevét hosszú ó-val írják, most pedig még nagyobb meglepetést okozott, hiszen elmesélte, hogy Horváthként volt anyakönyvezve. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMinden idők legjobb szelfije: Bobby Ewing és Samantha újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20160408-minden-idok-legjobb-szelfije-amin-bobby-ewing-es-samantha-azaz-patrick-duffy-es-linda-gray.htmlA Dallas minden idők egyik kedvenc sorozata, ezzel sokan még az Y-generáció tagjai közül is egyetértenek. A világ Bobby Ewingja, a 66 éves Patrick Duffy és Linda Gray, azaz Samantha összeállt egy közös szelfire. TV + SztárokOrigoJake Gyllenhaal még mindig nincs túl Heath Ledger halálánhttp://www.life.hu/sztarok/20160407-jake-gyllenhaal-meg-mindig-nincs-tul-heath-ledger-halalan.htmlMár nyolc éve annak, hogy holtan találták meg New York-i lakásában a híres színészt, de kollégája, Jake Gyllenhaal még mindig nem tudta túltenni magát a történteken. TV + Sztárok--Russell Crowe még 51 évesen is elképesztően dögöshttp://www.life.hu/sztarok/20160405-russel-crowe-meg-51-evesen-is-elkepesztoen-dogos.htmlSzinte rá sem lehetett ismerni a nemrég még jelentős súlyfelesleggel rendelkező színészre, akit a napokban kaptak lencsevégre New York utcáin. TV + Sztárok--Íme 5 dolog, amit eddig nem tudtál Beyoncé-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-ime-5-dolog-amit-nem-tudtal-eddig-beyonce-rol.htmlBeyonce Knowles számtalanszor bebízonyította már, hogy több területen is megállja a helyét: énekesnő, dalszerző, producer, valamint szívesen kamatoztatja tánctudását a nézőközönség előtt, és a modellkedés sem áll távol tőle. TV + SztárokOrigoIsmét óriási a botrány Charlie Sheen körülhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-charlie-sheen-csunyan-osszeveszett-az-egykori-szeretojevel.htmlA HIV-fertőzött Charlie Sheen többeket is megfertőzhetett a vírussal, köztük Scottine Rossit, aki ráadásul nemrág nekiment a színésznek, és azt állította róla, hogy abortuszra kényszerítette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.