San Francisco vágy Hosszú Katinka álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideig csak távolról, egy képeslapot nézegetve álmodozott arról, hogy egyszer majd eljut San Franciscóba.

Az úszónő sokáig vágyakozott, hogy egyszer megcsodálhassa San Franciscót, és annak egy bizonyos utcáját. Kisgyerekként a mamájánál egy képeslapot nézegetve fedezte fel magának ezt az úti célt, mégpedig a Lombard utcát. Most ismét megcsodálhatta ezt a híres helyet, ahová azóta már az anyukáját is sikerült elvinnie.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka
Magyarországon szeretne meghalni Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/sztarok/20160412-gabor-zsazsa-utolso-kivansaga-hogy-magyarorszagon-szeretne-meghalni.htmlA Golden Globe-díjas magyar színésznőnek ez az utolsó kívánsága. Budapesten akarja tölteni azt az időt, ami még az életéből hátravan. TV + Sztárok--Kíváncsi vagy, milyen Jennifer Lawrence részegen?http://www.life.hu/sztarok/20160412-jennifer-lawrence-ilyen-reszegen.htmlSokan a természetessége és közvetlensége miatt imádják Jennifer Lawrencet. A színésznő legutóbbi interjúja közben sem hazudtolta meg magát.TV + Sztárok--Botrány a Hal a tortánban! Jakupcsek Gabi jóformán visszaküldte a felszolgált ételthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-lakatos-mark-kovacs-lazar-jakupcsek-gabi-kasza-tibi-sarka-kata-hal-a-trtan.htmlJakupcsek Gabriella nem evett, hogy élvezhesse Lakatos Márk menüjét, Sarka Kata viszont nem is bízott abban, hogy a stylist meg tud csinálni egy, a sajátjától eltérő menüt is. Kovács Lázár pedig, ahogy általában, most is mérsékelten idegesítő volt. TV + Sztárok--Marosbogát után, egy spanglifánk várja Snoop Doggothttp://www.life.hu/sztarok/20160411-marosbogat-utan-egy-spanglifank-varja-snoop-doggot.htmlSnoop Dogg legutóbb a kolumbiai főváros helyett véletlenül Marosbogátra jelentkezett be az Instagram-oldalán. Persze a romániai falucska lakói örömmel várják. Hozzájuk hasonlóan egy amerikai cukrászda is kedveskedni akart a rappernek: egy spanglialakú fánkkal. TV + Sztárok--Remekül néz ki az 56 éves Jamie Lee Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20160411-remekul-all-a-kor-az-56-eves-jamie-lee-curtisnek.htmlA hatvanhoz közeledő színésznő, Jamie Lee Curtis még mindig elképesztően fest. Vajon hogy csinálja? TV + Sztárok--Ian Somerhalder: "Még egy évad, és vége a Vámpírnaplóknak!" http://www.life.hu/sztarok/20160411-a-nyolcadik-evad-az-utolso-lesz-vampirnaplok-az-egyik-foszereplo-jelentette-be.htmlA nyolcadik évad egyben az utolsó is lesz - jelentette be az egyik főszereplő a hétvégén. A rajongók már most rettentően csalódottak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.