Kasza Tibi megkapta a magáét Sarka Katától és Jakupcsektől is

Sarka Kata Hal a tortán Kasza Tibi Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hal a tortán sztárjai szuper hangulatban töltötték a ma estét, természetesen a vicces fúrkálódás sem hiányozhatott.

Az est során mindenki más bőrébe bújt bele, a végén Kasza Tibi is megkapta a magáét először Sarka Katától, majd Jakupcsek Gabitól is.

Kíváncsi vagy, milyen Jennifer Lawrence részegen?http://www.life.hu/sztarok/20160412-jennifer-lawrence-ilyen-reszegen.htmlSokan a természetessége és közvetlensége miatt imádják Jennifer Lawrencet. A színésznő legutóbbi interjúja közben sem hazudtolta meg magát.TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre a Gáspár családhttp://www.life.hu/sztarok/20160412-visszater-a-kepernyore-gaspar-bea-es-gaspar-evelin.htmlÚjra az RTL képernyőjén lesz látható a Gáspár család egy része. TV + SztárokOrigoLilu még piacozás közben is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20160403-lilu-meg-piacozas-kozben-is-gyonyoru.htmlLondon egyik leghíresebb piacáról csekkolt be Lilu.TV + Sztárok--A Farm: Lesz valami a játék után Laura és Dani között?http://www.life.hu/sztarok/20160403-laura-tavozott-a-farm-jatekbol.htmlLaura esett ki a Farm legutóbbi párbaján a lány az RTL kameráinak mesélt arról, hogyan érezte magát a játékban.TV + Sztárok--Bulvárrap: "Friderikusz nem marad, a TV2 nem arat"http://www.life.hu/sztarok/20160331-bulvar-rap-hegyi-rolival.htmlHegyi Roli ezen a héten sem maradt rest, és elrappelte a legfontosabb bulvárhíreket. Íme!TV + Sztárok--Az év műsorvezetője: Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160331-az-ev-musorvezetoje-sebestyen-balazs.htmlSebestyén Balázsnak ítélték az év férfi műsorvezetője díjat. A Life.hu riportere ott járt a díjátadón, rögzítette Balázs beszédét. Íme!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.