Cinthya Dictator: "Egyedül üvöltöttem végig, valóban borzasztóan"

Cinthya Dictator Nagy Duett Varga Viktor éneklés műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya és duettpárja, Varga Viktor kettősét hallva fülbefogva menekültünk ki a szobából. A nézők sem értékelték annyira a produkciót, így ők lettek a Nagy Duett első kiesői. A lánynak rosszul esett, hogy ilyen hamar vége lett a dolognak. 

A műsorból távozó sztárpárt a Life.hu riportere is kifaggatta korábban, hogy mi a véleményük a produkciójukról és a zsűri bírálatáról. A fiatal lány most a közösségi oldalán írta ki magából az érzéseit és a gondolatait a fellépésükkel kapcsolatban.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator

"Nagyon szépen köszönöm a sok kedves levelet! Nagyon sokat jelent, hogy többen láttok. Èn nem vagyok énekes ès azt gondoltam, hogy a nézők felismerik a műsor lényegét miszerint egy profi ès egy amatör duettezik. Szerettem volna a következô héten fejlődést mutatni egy olyan dallal amit èn is kedvelek de erre lehetőség sajnos nem lesz.

A dalt nem mi vàlasztottuk és egy pillanatig sem szerettük. Ez nem egy duett dal volt...Viktornak egy sor éneklésre sem adott lehetőséget...Egyedül üvöltöttem végig...(Valóban borzasztóan).

Elsőként, olyan lámpalàzzal amit még soha életemben nem tapasztaltam. Azt csináltuk, ami a feladatunk volt. Egy izgalmas és nagyszerű játék lehetett volna számomra bár sajnálom, hogy sem a dal sem az előadás nem olyan volt, amit igazán élvezhettem. A 2. adásban Madonnát énekelhettünk volna...azzal egy álmom vált volna valóra. Mindenkinek köszönöm aki ezekután is mellettem lesz ès a csodàlatos duett partneremnek Viktornak, hogy ilyen nagyszerű pár! Millio csók, Cinthya" - írt a a kép mellé a celeb, aki így végleg elbúcsúzott a show-tól.

Pazar ajándékkal lepte meg kedvese Szabó Zsófithttp://www.life.hu/sztarok/20160413-szabo-zsofi-szinesznot-az-rtl-klub-musorvezetojet-pazar-ajandekkal-lepte-meg-kedvese.htmlA manapság trendi rózsacsokor a színésznő ölében landolt, aki boldogságát közösségi oldalán osztotta meg rajongóival. TV + Sztárok--Németh Kristóf papnak állt?http://www.life.hu/sztarok/20160412-nemeth-kristof-szinesz-papnak-allt-es-papi-jelmezben-szelfizett.htmlA színész valószínűleg egy darab kedvéért öltötte magára a papi reverendát. TV + Sztárok--Ez a nap képe Vicotria Beckhamről - Hatalmas bikára pattant a hírességhttp://www.life.hu/sztarok/20160412-victoria-beckham-las-vegas-egyik-ettermeben-pattant-fel-a-bikara-fodraszaval.htmlA focistafeleség belecsapott a Las Vegas-i éjszakába, és egy másik férfival lovagolta meg a hatalmas állatot. TV + SztárokOrigoFarm Dia a melleivel satuba fogta Farm Norbi fejéthttp://www.life.hu/sztarok/20160412-farm-dia-a-melleivel-satuba-fogta-farm-norbi-fejet-az-rtl-klub-farm-adasaban.htmlA buli hevében mellbevágó élménnyel kellett szembesülnie a Farm macsójának. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó kikérte magának a negatív kommentekethttp://www.life.hu/sztarok/20160412-keresztes-ildiko-enekesno-a-tv2-nagy-duett-szereploje-kikerte-maganak-a-negativ-kommenteket.htmlAz énekesnő a Nagy Duett után kapott rosszindulatú megjegyzésekre reagált. TV + Sztárok--Varga Viktor: "Ez vagyok, egy félmeztelen barom"http://www.life.hu/sztarok/20160411-cinthya-dictator-fotoslany-a-kiborult-a-tv2-nagy-duettbol-valo-kieses-utan.htmlA sztárpárok duettversenyéből első körben távozó fotósban és Varga Viktorban tragikus érzéseket keltett a vasárnapi műsor végkifejlete. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.