Sebestyén Balázs az ellenségei között tudhatja Bochkor Gábort

Forrás: RTL Klub -
gokart gokartverseny Bochkor Gábor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggodalomra semmi ok, a két sztár ugyanis csak az RTL Klub új műsorában, a Sztár Gokart-ban küzd meg egymással. A show-ban egyébként Dombóvári István is feltűnik majd, aki erről posztolt nemrég. 

"Forgatjuk a Sztár Gokart-ot! Balázzsal most ellenfelek vagyunk de toljuk ezerrel!" - posztolta közösségi oldalára Dombóvári István.

Dombóvári István és Sebestyén Balázs Forrás: Dombóvári István

Az RTL Klub legújabb műsorában, a Sztár Gokart-ban a férfi illetve női sztárok sztárok versengenek majd egymással a gokartpályán.

A pályán Sebestyén Balázs és Bockhor Gabor is megküzd majd egymással.


Mindketten nagy szerelmesei az autózásnak, de rajtuk kívül ott lesz két másik nagy autós, Vastag Csaba és Baronits Gábor is. Kormány mögé ül még Puskás Peti, Kocsis Tibor, Vastag Tamás, Szabó Ádám,Várkonyi Attila, Gömöri Máté és Polyák Lilla.

Bochkor Gábor és Sebestyén Balázs Forrás: Morning Show

A női versenyzők közt pedig ott lesz Wolf Kati, Molnár Andrea, Marenec Fruzsi, Nádai Anikó, Szabó Zsófi, Iszak Eszter, Balogh Edina, Deutsch Anita és Muri Enikő is.

A celebek nemcsak egyéniben, hanem csapatban is versengenek, hiszen egy férfi és egy hölgy alkot egy-egy csapatot. A Sztár Gokart kommentátora Czollner Gyula, a műsorvezetője Világi Péter lesz - írja azOrigo.

Éterien szép képet találtunk Sarka Katárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-sarka-kata-dogos-fotojatol-elallt-a-lelegzetunk.htmlKata korábban már mesélt arról, hogy a terhességei alatt 30, illetve 33 kilót hízott, manapság azonban a 29 éves édesanya csúcsformában van, és a hasa is tökéletes – ezért azonban kőkeményen meg kell küzdenie. Nemrég például futni indult, és természetesen egy erről készült fotóval is megörvendeztette rajongóit. TV + SztárokOrigoSarka Kata anya-lánya fotójától teljesen elolvadtunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160412-sarka-kata-kislanya-tiszta-anyja.htmlSarka Kata egy édes fotóval lepte meg rajongóit, melyen lányával a hétéves Noncsival pózol. TV + Sztárok--Cameron Diaz íróként is óriási sikert aratotthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-megjelent-cameron-diaz-konyve-es-mar-most-oriasi-siker.htmlA színésznő első életmódkönyve 2013-ban jelent meg, és hamar bestseller lett, nemrég pedig megjelent a második könyve is, amelyben a hosszú élet titkait fejtegeti. A siker természetesen most sem maradt el. TV + Sztárok--Minden idők legjobb szelfije: Bobby Ewing és Samantha újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20160408-minden-idok-legjobb-szelfije-amin-bobby-ewing-es-samantha-azaz-patrick-duffy-es-linda-gray.htmlA Dallas minden idők egyik kedvenc sorozata, ezzel sokan még az Y-generáció tagjai közül is egyetértenek. A világ Bobby Ewingja, a 66 éves Patrick Duffy és Linda Gray, azaz Samantha összeállt egy közös szelfire. TV + SztárokOrigoÉletveszélyes produkció a Got Talentben: a férfi kardot nyel, majd táncra perdül http://www.life.hu/sztarok/20160408-a-brit-tehetsegkutato-versenyzoje-kardot-reggelizik.htmlA legveszélyesebb előadásként jegyzik a brit Got Talent egyik versenyzőjének produkcióját, akinek tehetsége abban rejlik, hogy kardokat nyel, és közben breakel, vagy épp tűznyalábok közepette rúdtáncol. TV + SztárokOrigoRá sem ismerünk Gwen Stefanira - Plasztikrém lett!http://www.life.hu/sztarok/20160407-mar-ra-sem-ismerunk-gwen-stefanira-plasztikrem-lett.htmlKöztudott, hogy Gwen Stefani feltöltette ajkait, ám most úgy tűnik, hogy nem elégszik meg ennyivel. Sőt! Már rá sem ismerünk az egykor hamvas szépségre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.