Ágynyugalomra ítélték Kulcsár Edinát

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
fáradtság szépségkirálynő Kulcsár Edina strapa alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő túlhajtotta magát, ezért szerettei ágynyugalomra ítélték. Ennek apropóján egy fotón mutatta meg, milyen, amikor este fáradtan, lestrapáltan az ágynak dől.

Kulcsár Edinát kényszerpihenőre ítélték szerettei, mert olyan sokat dolgozik, hogy már alvásra sem jut ideje.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Ha most valaki azt hiszi, hogy ez egy reggeli kép, akkor az téved! A múlt hetem tényleg nagyon mozgalmas volt, ami igazából nem baj, mert szeretem a pörgést, viszont már az alvásra szánt 6-8 órámból kellett elvennem az időt arra, hogy minden más fontos dolgot el tudjak végezni! Ez azt jelentette, hogy tegnap reggelig 3-4 órát aludtam átlagban egy nap! Sokan észrevették rajtam, hogy mennyire fáradt vagyok, így kötelező ágynyugalomra ítéltek!" – írta a kép mellé Edina.

Hugh Grant Meryl Streep helyett is öregszikhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-hugh-grant-szinesz-nagyon-megoregedett-mig-meryl-streep-siman-letagadhat-akar-tobb-evet-is.htmlA két világsztár együtt vette be a vörös szőnyeget legújabb közös filmjük londoni premierjén. TV + Sztárok--Kinevezték a Tények új főszerkesztőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160413-kohegyi-anna-lett-a-tv2-tenyek-uj-foszerkesztoje.htmlÁprilis 13-tól Kőhegyi Anna látja el a Tények főszerkesztői feladatait. A szakember közel tíz éve dolgozik a TV2-nél, ezalatt az idő alatt infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője volt. TV + Sztárok--Rá sem lehet ismerni az egykori szexszimbólumra! Így néz most ki Katherine Heiglhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-katherine-heigl-szinesznore-alig-lehet-raismerni.htmlA Grace klinika és a Felkoppintva sztárját a Los Angeles-i repülőtéren kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Kasza Tibi megkapta a magáét Sarka Katától és Jakupcsektől ishttp://www.life.hu/sztarok/20160412-kasza-tibi-megkapta-a-magaet-sarka-katatol-es-jakupcsektol-is.htmlA Hal a tortán sztárjai szuper hangulatban töltötték a ma estét, természetesen a vicces fúrkálódás sem hiányozhatott.TV + SztárokOrigoÍgy tartja formában magát Wolf Kati!http://www.life.hu/sztarok/20160412-wolf-kati-enekesno-elarulta-mitol-van-bombaformaban-es-mitol-tokeletes-az-alakja.htmlA kétgyermekes családanya elárulta, mitől van mindig bombaformában és mitől nádszálvékony. TV + Sztárok--Hosszú Katinka régóta dédelgetett álma teljesülthttp://www.life.hu/sztarok/20160412-hosszu-katinka-eljutott-san-franciscoba-a-lombard-utcara-amit-gyerekkora-ota-szeretett-volna.htmlHosszú ideig csak távolról, egy képeslapot nézegetve álmodozott arról, hogy egyszer majd eljut San Franciscóba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.