Ennek a férfinak a dédnagyapja Matthew McConaughey ikertestvére is lehetne

Forrás: AFP -
Matthew McConaughey ikertestvér hasonlóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy alabamai férfi, Sanders Parker a régi családi fotókat böngészve lelt rá egy érdekes darabra: a képen a dédnagyapja látható, aki egy az egyben úgy néz ki, mint Matthew McConaughey.

Parker persze nem bírta ki, azonnal megosztotta a képet Redditen, ahol már kedd óta több millióan látták. A fotó egyébként magáért beszél, de azért a dédunoka is mesélt róla egy kicsit, innen derült ki, hogy dédnagyapja Dr. Andrew Sanders, a Tennessee állambeli Chattanooga-ban élt. Imádott pipázni, és a bajszára is mindig kellő figyelmet fordított. "Igazi férfi volt. A hasonlóság viszont megdöbbentő. Muszáj volt megosztanom másokkal is" - mondta Parker az ABC News-nak.

Dr. Andrew Sanders Forrás: Imgur / EmberRainbow

Parker persze a kétkedőkre is gondolt, és hozzátette, hogy egyáltalán nem manipulálták a képet, ha kell, megmutatja az eredetit is.

Forrás: AFP

Mindenesetre mi kíváncsiak lennénk Matthew McConaughey arcára, amikor megnézi a képet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.