Varga Iza: "Ez a legnehezebb időszak, ami valaha volt az életemben"

Varga Izabella Barátok közt karakter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő idegrendszerét igencsak próbára teszi most az élete és a munkája, de szerencsére a kollégái mindig ott vannak, hogy felvidítsák.

Nem egy könnyű időszak a mostani Varga Iza életében. Nagyon próbára tette a színésznőt a Barátok köztben megformált karaktere, azaz Balogh Nóra és az ő életének alakulása. Hiába csak egy szerepről van szó, ha, jól akarja végezni a dolgát, akkor teljesen bele kell élnie magát!

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu

“Ha becsülettel akarom végezni a dolgomat, akkor nem csinálhatok úgy, “mintha”. Így ezt az időszakot én is megélem, megszenvedem, megsínylem.

Ha sírok, sírok, ha zokogok, zokogok, ha megőrülök, megőrülök. Azt hiszem, ilyen értelemben ez most a legnehezebb időszak, ami valaha volt az életemben”

- mondta Varga Iza a Hot!-nak. Nem csoda, hogy próbára teszi a színésznő idegrendszerét karaktere megformálása, hiszen Balogh Nóra szinte az őrület határára került magánéleti események miatt, de szerencsére kollégái mindig a segítségére vannak. “Ahogy vége van a jelenetnek, már lehet beléjük kapaszkodni. Ez ad egyfajta biztonságot. Sokat köszönhetek nekik” - mondta Varga Iza.

Botrány az RTL Klub műsorában: A Gáspár család ott akarta hagyni a forgatásthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-gaspar-evelin-es-bea-asszony-ott-akartak-hagyni-az-rtl-klub-hagyjal-fozni-cimu-musoranak-forgatasat.htmlGáspár Evelin és Bea asszony megmérettették tudásukat a Hagyjál főzni! című műsorban, de nem indult zökkenőmentesen a felvétel. Úgy érzeték, igazságtalanul bánnak velük, ezért ott akarták hagyni a forgatást. TV + Sztárok--Gáspár Evelin megmutatta, mit tud a konyhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160414-gaspar-evelin-es-bea-asszony-az-rtl-klub-hagyjal-fozni-cimu-musoraban-bizonyitottak-tudasukat.htmlA család nőtagjai, pontosabban Evelin és Bea asszony bebizonyították, hogy őket nem lehet lefőzni! TV + SztárokOrigoBulvárrap: "Sarka Katának beszólt Réz Anna"http://www.life.hu/sztarok/20160413-bulvarrap-hegyi-rolival-a-legfrissebb-celeb-hirek.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigoJennifer Lawrence melleire nem hat a gravitáció http://www.life.hu/sztarok/20160413-jennifer-lawrence-melltarto-nelkul-mutatta-be-uj-filmjet.htmlA színésznő lazán, mégis elegánsan vonult Las Vegasban a CinemaCon rendezvényén, ráadásul csak egy áttetsző felső fedte feszes melleit. TV + Sztárok--Megvan Paul Walker utódja a Halálos iram legújabb részében http://www.life.hu/sztarok/20160413-paul-walker-halala-utan-uj-szepfiu-jott-scott-eastwood-szerepelni-fog-a-halalos-iramban.htmlA széria producerei leigazolták a nyolcadik részhez Scott Eastwoodot, aki a Kurt Russell által játszott szövetségi ügynök beosztottját fogja alakítani. TV + SztárokAFPAttilát megtámadják a Farmonhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-farm-attilat-az-rtl-klub-farm-musoraban-megtamadjak-az-allatok.htmlA lelkes farmer, túlzásba viszi a tevékenykedést, ennek pedig nem minden jószág örül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.