Vajon kivel szelfizett a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry? - Fluor Tomival!

sorozat Jóbarátok Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wellhello Londonban koncertezik, ennek apropóján a fiúk természetesen beiktattak egy kis városnézést is. Ekkor futott össze Fluor Tomi és a Jóbarátokból ismert Chandler, azaz Matthew Perry.

Persze a képet csak egy kis túlzással nevezhetjük szelfinek, mivel Matthew épp máshová néz, és halvány fogalma sincs arról, hogy Tominak hála, borvirágos és borostás arca most bearanyozza a napunkat. Ráadásul Fluor Tomi egy teljesen új fogalmat alkotott, amikor Instagram-fotója mellé azt írta:

"Sunyi szelfi Matthew Perry-vel?"

Forrás: Instagram / Fluor Tomi
Hosszú Katinka még gyenge idővel is tarolt Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-hosszu-katinka-gyenge-idovel-is-tartolt-amerikaban.htmlHosszú Katinka sikeresen megnyerte az Egyesült Államokbeli Mesában zajló 400 méteres vegyesúszás döntőjét a nemzetközi viadal csütörtöki nyitónapján. TV + Sztárok--Selena Gomez levedlette babaarcát és szexistennővé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-selena-gomez-levedlette-babaarcat-es-szexistennove-valtozott.htmlEmlékeztek még a Disney csatornán mókázó kislányra, Selena Gomezre? Nos, Gomez kisasszony a szemünk előtt cseperedett nővé, és immár 23 évesen a legutóbbi fotózásán igazi szexistennővé változott. TV + SztárokAFPEnnek a férfinak a dédnagyapja Matthew McConaughey ikertestvére is lehetnehttp://www.life.hu/sztarok/20160414-egy-ferfi-dednagyapja-matthew-mcconaughey-ikertestvere-is-lehetne.htmlEgy alabamai férfi, Sanders Parker a régi családi fotókat böngészve lelt rá egy érdekes darabra: a képen a dédnagyapja látható, aki egy az egyben úgy néz ki, mint Matthew McConaughey. TV + Sztárok--Hoppá! Dokumentumfilm készül Rihannárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-film-keszul-rihanna-eleterol.htmlRihanna nem csupán fantasztikus énekesnő, stílusikon, emellett most a filmezésbe is belevág, mivel film készül az eddigi pályafutásáról. TV + Sztárok--Újabb titok derült ki Schobert Norbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-kiderult-hogy-schobert-norbit-mas-neven-anyakonyveztek.htmlSchobert Norbi nevével kapcsolatban már korábban is voltak félreértések. Legutóbb például kiderült, hogy a fitneszguru vezetéknevét hosszú ó-val írják, most pedig még nagyobb meglepetést okozott, hiszen elmesélte, hogy Horváthként volt anyakönyvezve. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoCameron Diaz íróként is óriási sikert aratotthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-megjelent-cameron-diaz-konyve-es-mar-most-oriasi-siker.htmlA színésznő első életmódkönyve 2013-ban jelent meg, és hamar bestseller lett, nemrég pedig megjelent a második könyve is, amelyben a hosszú élet titkait fejtegeti. A siker természetesen most sem maradt el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.