Hosszú Katinka még gyenge idővel is tarolt Amerikában

úszás Amerika Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka sikeresen megnyerte az Egyesült Államokbeli Mesában zajló 400 méteres vegyesúszás döntőjét a nemzetközi viadal csütörtöki nyitónapján.

Az Arena Pro Swim Series elnevezésű pénzdíjas sorozat idei harmadik versenyén a 26 éves világ- és Európa-bajnoknő 4:35.81 perccel győzött. Bár a fináléban három másodperccel elmaradt a selejtezőben elért idejétől, így is toronymagasan lett első, mivel

riválisainak egyike sem tudott 4:40 alá kerülni.

Forrás: Instagram / Hosszú Katinka

"Mesa Arena Pro Series 1. nap: 400 vegyesen indultam, ahol délelőtt 4:32.3-mal jutottam a döntőbe. Majd délután nyertem, habár az idő nem olyanra sikerültm amit szerettem volna, 4:35. De a tanulságot le tudtam vonni belőle, egy-két új technikai dolgot próbáltam ki, amin még csiszolni kell. Összeségében nagyon örülök a mai eredményeknek" - írta az Instagramon az Iron Lady.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.