Ilyen, amikor Rihanna az egyik rajongójával SMS-ezik

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
rajongó sms Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buzzfeednek újságolta el egy srác, hogy pár hónapja sikerült elérnie Rihannát, akinek elárulta, hogy meleg, de nem meri felvállalni a másságát. Legnagyobb meglepetésére az énekesnő válaszolt neki, ráadásul tanácsokkal is ellátta.

“Teljesen oké, ha félsz. De nincs annál fontosabb, mint hogy önmagad legyél” - írta Rihanna a rajongójának, aki azért kereste fel, mert rettegett attól, hogy elmondja szüleinek és barátainak, hogy meleg.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Végül Rihannához fordult, és legnagyobb meglepetésére az énekesnő válaszolt.

"Baby, érthető, hogy félsz, de sokkal fontosabb, hogy elfogadd, hogy ki is vagy. Ezt nem te döntöd el, és tudom, tényleg nehéz, de mégis, a legjobb dolog a világon a béke, és a szabadság. Lehet, hogy a családod nem fogja megérteni, de az a generáció, aminek te is ragja vagy, igen!"

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Miután a srác felvállalta másságát, az volt az első dolga, hogy a reakciókat megossza Rihannával, aki a következőt válaszolta: “Rettenetesen büszke vagyok rád! Remélem, most már teljesen boldog leszel. Önmagadnak lenni az egyetlen járható út.”

A teljes beszélgetést itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.