Váczi Gergő visszatér a Magellánnal!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Váczi Gergő TV2 Szuper TV2 Magellán (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áprilisban szombat esténként újra a tudomány, a technika és az innováció kerül középpontba a SuperTV2-n.

A Magellán olyan naprakész hírekkel szolgál a tudomány, a technika, az informatika és szabadidő területéről, melyek közérdeklődésre tartanak számot, szélesítik a látókörünket és hasznos információkkal látnak el a mindennapokra. Természetesen az extrém sportok, és szórakoztató tartalmak sem maradhatnak ki a kínálatból.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Váczi Gergely nem csak a műsorvezetője, de a főszerkesztője is a magazinnak, aki nagyon örül, hogy egyik kedvenc műsora visszatér a képernyőre.

„Nem titok, hogy a Magellán a szívem csücske és miután kiderült, hogy újjáéled, rengeteg ötletem volt, hogy mit szeretnék megmutatni a nézőknek. Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy könnyed formában olyan tartalmas anyagokat, nagyobb lélegzetvételű riportokat készítsünk, amelyek mélyebben dolgoznak fel egy-egy fontos, aktuális témát" – mondta a szerkesztő-műsorvezető.

Iszak Eszti: "Mennyire betegek vagyunk, hogy ezt elvállaltuk"http://www.life.hu/sztarok/20160415-iszak-eszti-musorvezeto-a-miss-balaton-szepsegverseny-kapcsan-meselt-arrol-milyen-erzes-szep-noket.htmlElstartolt a Miss Balaton szépségverseny, melynek kapcsán a műsorvezető arról vallott, hogy bizony néha kemény dolga van, amikor szebbnél-szebb lányokat kell néznie. TV + Sztárok--Berki Krisztián: "Jelen pillanatban, csak süllyedni látom magam!"http://www.life.hu/sztarok/20160414-berki-krisztian-sohasem-felt-annyira-mint-a-nagy-duett-fellepese-elott.htmlAz Édes Élet sztárja, Berki Krisztián a Nagy Duett első adása előtt interjút adott a TV2-nek, és elmondta, hogy még soha nem félt ennyire, majd azt is kifejtette, hogy miért. TV + Sztárok--Pusztitó szexhiány a Farmon?! - Cintia: "Felállt a bimbim tőled"http://www.life.hu/sztarok/20160414-pusztito-szexhiany-a-farmon-az-rtl-klub-musoran.htmlMíg a fiúk robotoltak a verőfényes napsütésben, a malacok az árnyékban hűsöltek, addig a lányok ledobták a textilt és kifeküdtek napozni. Attila ezt megelégelte, és hideg vízzel locsolta le őket. Cintia pedig felpörgött. TV + SztárokOrigoA szomszéd állítja: Norbiék medencéjének vize áztatta az utcáthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-schobert-norbit-megvadoltak-hogy-a-medenceje-vizat-az-utcara-engedi-es-elarasztotta-vele-a-kozelben.htmlA fitneszgurut az a vád érte, hogy medencéjük vizét az utcára engedik, elárasztva ezzel a lakók telkét. Egyik szomszédjuk állítja, hogy a szennyezett víz szabadon folyt.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoLiptai Claudia: "Azt gondoltam, hogy átharapom a torkánál a világot"http://www.life.hu/sztarok/20160414-liptai-claudia-musorvezeto-azt-gondoltam-hogy-atharapom-a-torkanal-a-vilagot.htmlMit jelentettek a kilencvenes évek Liptai Claudiának? A Nagy Duett műsorvezetője elárulta. TV + Sztárok--Selena Gomez levedlette babaarcát és szexistennővé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-selena-gomez-levedlette-babaarcat-es-szexistennove-valtozott.htmlEmlékeztek még a Disney csatornán mókázó kislányra, Selena Gomezre? Nos, Gomez kisasszony a szemünk előtt cseperedett nővé, és immár 23 évesen a legutóbbi fotózásán igazi szexistennővé változott. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.