Vámos Erika és Xantus Barbara sem felejti, amikor megerőszakolták

Forrás: Facebook/Barbara Xantus -
Vámos Erika Kiss László megerőszakolás Xantus Barbara erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és a műsorvezető a Kiss László-ügy kapcsán elevenítette fel szörnyű élményeit.

Vámos Erikának és Xantus Barbarának is át kellett élnie azt a borzalmas traumát, hogy megerőszakolták. A Best magazin most őket faggatta felejtésről és feldolgozásról.

Forrás: Facebook/Barbara Xantus

„Ezen nem lehet túllépni. A mai napig nem hiszem el, hogy ez velem megtörtént. Ha csak történetként hallom valakitől, akkor is a harag fog el. Amikor évekkel később először beszéltem erről anyukámnak, meg tudtam fogalmazni, hogy nem tehettem róla. Előtte azt gondoltam, én voltam a hibás azért, ami velem történt" – mondta Barbara.

„Szívből gyűlölöm azt a férfit, sosem fogok megbocsátani neki, az arca örökre beleégett a retinámba" – mesélt az őt ért szörnyűségről Vámos Erika, aki a mai napig azon dolgozik, hogy túllépjen a traumán, hiszen ettől ő még érdemes arra, hogy boldogan éljen.

Iszak Eszti: "Mennyire betegek vagyunk, hogy ezt elvállaltuk"http://www.life.hu/sztarok/20160415-iszak-eszti-musorvezeto-a-miss-balaton-szepsegverseny-kapcsan-meselt-arrol-milyen-erzes-szep-noket.htmlElstartolt a Miss Balaton szépségverseny, melynek kapcsán a műsorvezető arról vallott, hogy bizony néha kemény dolga van, amikor szebbnél-szebb lányokat kell néznie. TV + Sztárok--"Percekig zúgott a vastaps" - Szívszorító módon üzent Kulkának Vujity Tvrtko http://www.life.hu/sztarok/20160415-vujity-tvrtko-televizios-riporter-es-ujsagiro-vastapssal-kuldott-erot-kulka-janos-szinesznek.htmlA riporter előadása során arra kérte a közönséget, vastapssal küldjenek erőt a lábadozó színművésznek. TV + Sztárok--Piros tűsarkúban főzött Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160415-sarka-kata-modell-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-piros-tusarkuban-fozott.htmlHajdú Péter felesége nem önszántából vette fel a lábbelit, hanem Lázár egyik nehezítése miatt, de így legalább megmutatta cipőgyűjteményének egy részét a közönségnek. TV + Sztárok--Pusztitó szexhiány a Farmon?! - Cintia: "Felállt a bimbim tőled"http://www.life.hu/sztarok/20160414-pusztito-szexhiany-a-farmon-az-rtl-klub-musoran.htmlMíg a fiúk robotoltak a verőfényes napsütésben, a malacok az árnyékban hűsöltek, addig a lányok ledobták a textilt és kifeküdtek napozni. Attila ezt megelégelte, és hideg vízzel locsolta le őket. Cintia pedig felpörgött. TV + SztárokOrigoVáratlan fordulat a Farmon: Vagy Attila, vagy Sanya megy párbajoznihttp://www.life.hu/sztarok/20160414-megtortent-a-negyedik-kivalasztas-a-farmon-vagy-attila-vagy-sanya-megy-parbajozni.htmlA negyedik kiválasztás is megtörtént, ami most sem ment zökkenőmentesen. Kakaskodással és veszekedéssel tarkítva adták le szavazataikat a játékosok. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia: "Azt gondoltam, hogy átharapom a torkánál a világot"http://www.life.hu/sztarok/20160414-liptai-claudia-musorvezeto-azt-gondoltam-hogy-atharapom-a-torkanal-a-vilagot.htmlMit jelentettek a kilencvenes évek Liptai Claudiának? A Nagy Duett műsorvezetője elárulta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.