Berkit rendesen szétszedték a Nagy Duett nézői

Forrás: TV2 -
TV2 Nagy Duett kommentelők támadás beszólás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kommentelők a show közösségi oldalán osztják Berki Krisztiánt, akit nagyképűnek tituláltak és bundát emlegettek a továbbjutásával kapcsolatban.

A műsor rajongói nem értik, miért tolja a TV2 az arany alsónadrágban parádézó macsót, aki véleményük szerint, se énekelni, sem mozogni nem tud a színpadon és csak lejáratja párját, Fésűs Nellyt. „Kutyakakit sem ért a gizda "sztár"! Király, hogy tud fekvőtámaszt nyomni és beindítani egy motort. Undorító, ahogy futtatják a Krisztiánt!" – írta egy hölgy más pedig hozzátette: „Ez a lóképű egoista majom szerintem meg fogja nyerni. Az első próbánál késik, a másodiknál telefonál. Nagyon optimista, hogy van önbizalma". Volt, aki a csatornát hibáztatta a történtekért: „Mindig van egy olyan ember ezekben a műsorokban, amelyiknek nem lehet kiesni akkor sem, ha azt se tudja, hol van, mert olyan rosszul énekel.... Gratulálok a TV2-nek!".

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.