Debreczeni Zita már tudja, miért esett ki a Nagy Duettből

Forrás:TV2 -
okok TV2 Biga Nagy Duett Debreczeni Zita kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotós, amikor visszanézte a Nagy Duettben előadott produkciójukat, viccesen azt mondta, a fején lévő hajcsavarókkal borzasztóan nézett ki, és már érti, mi lehetett a hiba, ami a kieséshez vezetett.

Zita és Biga mosolyogva emlékezett vissza a remek produkcióra, amit vasárnap a színpadra varázsoltak. A modell azon lamentálgatott, mi lehetett a kiesésük oka.

„Hoztam a magamtól elvárt színvonalat. Örülök, hogy egy ilyen produkcióval búcsúztunk. Most hogy visszanéztem magam, meg kell állapítsam, borzalmasan néztem ki, nem csoda, hogy kiestem" – mondta Zita.

80 milliót érő házát is elvesztette Farm Sanyahttp://www.life.hu/sztarok/20160418-az-rtl-klub-farm-cimu-musoranak-jatekosa-sanya-elvesztette-80-millios-hazat-csaladi-viszaly-miatt.htmlEgy családi vita fajult pereskedéssé, amiből nem jött ki jól a Farm versenyzője. Elbukta házát, és a nulláról kell újrakezdenie az életét Sanyának. TV + SztárokOrigoKísérteties hasonlóság! Megtaláltuk Angelina Jolie eltitkolt húgáthttp://www.life.hu/sztarok/20160418-angelina-jolie-szineszno-hasonmasa-mara-teigen-modell.htmlMara Teigent nem mindennapi külseje emelte az internetsztárok sorába. TV + Sztárok--Apás szülés volt Majkáéknálhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-majka-a-legkisebb-babajukrol.htmlA büszke apuka, Majka a Life.hu riporterének mesélt második kisfia, Olivér születéséről. Azt is elárulta, milyen nemű babát szeretne harmadiknak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoDebreczeni Zita és Biga állat jó volt a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160417-debreczeni-zita-modell-es-biga-enekes-remekelt-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-bruno-mars-slagerevel.htmlHatalmas showt tolt a modell és az énekes, mondjuk az tény ezzel a dallal nem nagyon lehetet hibázni. TV + Sztárok--Növényi Norbert rács mögé kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20160417-novenyi-norbert-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-racs-moge-kerult-nika-enekesno-szexistenno-volt.htmlA birkózó mindenre képes azért, hogy legyőzze ellenfeleit, ezért önként vonult börtönbe. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa holnap hajnalig táncolhatott volnahttp://www.life.hu/sztarok/20160417-demcsak-zsuzsa-hihetetlenul-dogos-volt-a-szinpadon.htmlA zsűri szerint Demcsák Zsuzsa úgy ropta a Holnap hajnalig című számra, mint egy szexi 18 éves lány a diszkóban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.