Farkasházy sem áll már szóba Verebessel

Fotó: MTI/Zih Zsolt, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
vita konfliktus Verebes István Farkasházy Tivadar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész-rendező magára haragította egykori kollégáit. Korábban Hernádi Judit vallotta be, hogy nem beszélnek már egymással, kiderült, hogy Farkasházy Tivadar sem tartja már vele a kapcsolatot.

Éveken át együtt dolgoztak, ma már viszont szóba sem állnak egymással. Hernádi Judit néhány nappal ezelőtt vallott arról, hogy egy konfliktus miatt már nem beszélnek, ugyanez igaz Farkasházy Tivadarra is.

Fotó: MTI/Zih Zsolt, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A humorista elárulta, Verebes István háromszor rúgott belé, de már nem érdekli a sorsa. “A Heti Hetesből való távozása után háromszor is belém rúgott, egyszer a könyvében, egyszer a Klub rádióban és egyszer a Hócipőben is, volt ezek között szakmai és emberi sértés is.

Nem foglalkozom vele, nem érdekel a sorsa.

Megfogadtam, hogy én nem bántom viszont, hiszen a barátom volt. Hetvenéves múltam, már csak az igazán fontos dolgokkal foglalkozom. Vannak gyönyörű unokáim, jó barátaim, egy lapom, meg vagyok elégedve az életemmel” - árulta el a Borsnak Farkasházy Tivadar, aki viszont nem árulta el a vita konkrét okát.

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás: "Elnézést kérünk!"http://www.life.hu/sztarok/20160418-kulcsar-edina-es-hevesi-tamas-a-nagy-duettol.html--Apás szülés volt Majkáéknálhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-majka-a-legkisebb-babajukrol.htmlA büszke apuka, Majka a Life.hu riporterének mesélt második kisfia, Olivér születéséről. Azt is elárulta, milyen nemű babát szeretne harmadiknak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy éli meg kiesését Biga és Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20160418-igy-eli-meg-kieseset-biga-es-debreczeni-zita.htmlA Life.hu riportere A Nagy Duett második adásának kiesőivel, a színpadot produkciójukkal felrobbantó Bigával és Debreczeni Zitával beszélgetett.TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita és Biga távozott A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160417-a-nagy-duett-masodik-adasanak-kiesoi.htmlBár minden sztár remekül helytállt A Nagy Duett színpadán, egy párosnak most is távoznia kellett. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián megmutatta arany alsónadrágjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160417-berki-krisztian-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-megmutatta-arany-alsonadragjat.htmlA Nagy Duettben a macsó csillogó-villógó forrónaciban fekvőtámaszozott. TV + Sztárok--Új énekes a Tankcsapda élén?http://www.life.hu/sztarok/20160417-kucsera-gabor-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-probalta-utanozni-a-tankcsapda-frontemberet-der-heni.htmlKucsera Gábor a Nagy Duett színpadán próbálta utánozni Lukács László hangját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.