Katalin még sosem tűnt ennyire boldognak!

Forrás: AFP/Roberto Schmidt -
Bhután íjászat Katalin hercegné Vilmos herceg boldog India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körutazásuk alatt Katalin és Vilmos kétségtelenül nagyon jól érzik magukat. A hercegnét még soha nem láthattuk ennyiszer mosolyogni!

Mindegy, milyen programmal készülnek a pár számára, Katalin mindegyiken széles mosollyal vesz részt! A hercegné semmilyen kalandra nem mondott nemet, és láthatóan nagyon élvezi, hogy férjével eltölthetnek kettesben egy kis időt, miközben gyönyörű helyeken járnak, és olyan dolgokat próbálnak ki, amit eddig még soha.

Forrás: AFP/Roberto Schmidt

Győződj meg a saját szemeddel arról, hogy Katalin milyen felszabadult és boldog az utazásuk alatt.

Kiselefántot etet a hercegnő

Forrás: AFP/Adnan Abidi

Elefántszobrot díszítettek Vilmossal

Forrás: AFP/Biju Boro

Még az íjászkodást is kipróbálta Katalin

Forrás: AFP/Roberto Schmidt

Vilmos és Katalin megható módon emlékezett meg Diana hercegnőről

Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő épp indiai körútjukat járják, melynek során egészen megható módon tisztelegtek Diana hercegnő emléke előtt.
Elton John és J. K. Rowling is a legadakozóbb sztárok közé tartoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-ime-ok-a-legadakozobb-vilagsztarok.htmlGondoltad volna? A Harry Potter könyvek írója és Elton John is azok közé a sztárok közé tartozik, akik a leginkább segítenek másokon. Rowling tavaly például 10 millió fonttal, míg Elton közel 30 milló fonttal támogatta a rászorulókat. TV + Sztárok--80 milliót érő házát is elvesztette Farm Sanyahttp://www.life.hu/sztarok/20160418-az-rtl-klub-farm-cimu-musoranak-jatekosa-sanya-elvesztette-80-millios-hazat-csaladi-viszaly-miatt.htmlEgy családi vita fajult pereskedéssé, amiből nem jött ki jól a Farm versenyzője. Elbukta házát, és a nulláról kell újrakezdenie az életét Sanyának. TV + SztárokOrigoKísérteties hasonlóság! Megtaláltuk Angelina Jolie eltitkolt húgáthttp://www.life.hu/sztarok/20160418-angelina-jolie-szineszno-hasonmasa-mara-teigen-modell.htmlMara Teigent nem mindennapi külseje emelte az internetsztárok sorába. TV + Sztárok--Berkit rendesen szétszedték a Nagy Duett nézőihttp://www.life.hu/sztarok/20160418-berki-krisztiannak-a-tv2-nagy-duett-szereplojenek-beszoltak-a-kommentelok.htmlA kommentelők a show közösségi oldalán osztják Berki Krisztiánt, akit nagyképűnek tituláltak és bundát emlegettek a továbbjutásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Farkasházy sem áll már szóba Verebesselhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-farkashazy-tivadar-sem-all-szoba-verebes-istvannal-a-heti-hetes-utan-haromszor-rugott-bele-mar-nem.htmlA színész-rendező magára haragította egykori kollégáit. Korábban Hernádi Judit vallotta be, hogy nem beszélnek már egymással, kiderült, hogy Farkasházy Tivadar sem tartja már vele a kapcsolatot. TV + Sztárok--Új énekes a Tankcsapda élén?http://www.life.hu/sztarok/20160417-kucsera-gabor-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-probalta-utanozni-a-tankcsapda-frontemberet-der-heni.htmlKucsera Gábor a Nagy Duett színpadán próbálta utánozni Lukács László hangját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.