Gyertek át szombat este (tévéműsor) Pumped Gabo tánc Geszti Péter RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a Gyertek át, szombat este! című műsorban mindent meg tesz a játékosokért, nos amit most mutatott az nem semmi!

A Dúdoló című játékban Balázs nagyon átszellemülten próbálta segíteni a játékosokat. A műsorvezető mindent bevetett és azt próbálta megmutatni, hogyan „táncolnak" a nagyok. Geszti Péter meg is jegyezte: „Mióta levágták Balázs haját, van egy ilyen Pumped Gabo mozgása."

Ilyen lesz Hajdú Péter új műsora - Pillants bele! http://www.life.hu/sztarok/20160419-hajdu-peter-musora-aprilis-vegen-kerul-kepernyore-fotok-a-diszletrol.htmlA Showtime Hajdú Péterrel április végén kerül képernyőre és kéthetente jelentkezik majd, egyelőre nagyon titkolózik a TV2.TV + Sztárok--Durva tetoválást csináltatott Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160419-varga-viktor-enekes-es-cinthya-dictator-fotoslany-durva-tetovalast-csinaltatott.htmlA szerelmes énekes Cinthya Dictator monogramját vésette magára, és nem túlzunk... szó szerint VÉSETTE! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoA szexi Emilia Clarke új frizurával sokkolta a Trónok harca rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160419-emilia-clarke-meglepo-valtozason-ment-keresztul.htmlNem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy a Trónok harca színésznője, Emilia Clarke rettentően dögös, ám most egy érdekes változáson ment keresztül. Hosszú loboncát rövidebbre vágatta, és egy sötétebb árnyalatú festékkel dobta fel. TV + SztárokÍgy fesztiváloznak a legnagyobb világsztárok Kaliforniában - Fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160418-fesztival-fotok-mihalik-eniko-es-palvin-barbara-is-lott-egy-szelfit-coachella-fesztival.htmlA Kalifornia állambéli Indio városában megrendezett Coachella fesztivál szinte minden évben több millió embert vonz, ami nem véletlen: a világsztár fellépők mellett könnyen találkozhatunk akár egy-egy hollywoodi hírességgel is. TV + SztárokOrigoTeszári Nóra a Hír Tv-hez igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-teszari-nora-az-rtl-klub-menesztett-musorvezetoje-a-hir-tvhez-igazolt.htmlTeszári Nóra hosszú hónapokig keresgélt, mire újra munkába állt. TV + Sztárok--Bébibumm a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-adasban-jelentett-be-hogy-kisbabat-var-majka-ketszeres-apuka-lett.htmlA show első adásában Liptai Claudia bejelentette, hogy gyermeket vár, majd a következő adásban Majkának gratuláltak, vajon ki lesz a következő? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.