Teszári Nóra a Hír Tv-hez igazolt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
menesztés kirúgás Hír TV RTL Klub Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teszári Nóra hosszú hónapokig keresgélt, mire újra munkába állt.

Decemberben robbant a hír, hogy Adával egyetemben a műsorvezető is távozik az RTL Klubtól, ahol a 8:08 Minden reggel című műsort vette. Nóra közösségi oldalán osztotta meg a jó hír, hogy elvárásainak megfelelő munkahelyre lelt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Pár hónapig csak figyeltem, beszélgettem, ajánlatokat hallgattam meg, mérlegeltem. A mostanság uralkodó médiakáoszban bizony nehéz megtalálni azt a helyet, ahol műsorvezetőként ugyanazt képviselhetem szakmailag, amit korábban is... Bízom benne, hogy jól döntöttem. Májustól 5:50-kor a Reggeli járattal érkezem, és várok mindenkit a Hír TV képernyőjén!" – írta Nóra.

Nagy mozgás a médiában

Gönczi Gábort a TV2 csábította magához. Ábel Anita a Heti Hetesből távozott és a TV2 Kismenők című műsorában között ki. Jakupcsek Gabriella pedig miután menesztették a köztévétől, a TV2 Hal a tortán adásában bukkant fel.

Nagy változás Radics Gigi életében: Beyoncé sorsára juthat?http://www.life.hu/sztarok/20160419-radics-gigi-enekesno-edesapjara-tamasra-cserelte-korabbi-menedzseret-sardi-mariannt.htmlRadics Giginek mostantól szétválaszthatatlan a magánélete és a munkája, ugyanis az édesapja fogja menedzselni, egyengetni a karrierjét. TV + Sztárok--Farm Sándor magát hibáztatja bajtársai haláláérthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-farm-sandor-nyugalmazott-tuzolto-magat-hibaztatja-kollegai-halalaert-akik-a-muegyetemi-tuz-oltasanal.htmlAz RTL Klub műsorának kiesője, a nyugalmazott tűzoltó a mai napig nem tudja megbocsátani magának, hogy három kollégája életét vesztette egy tűzesetnél. TV + SztárokOrigoJared Leto is a Coachellán pöröghttp://www.life.hu/sztarok/20160418-jared-letot-is-elkaptuk-a-coachella-fesztivalon.htmlJared Leto is ellátogatott a neves Coachella zenei fesztiválra, ráadásul a testvérével együtt. TV + Sztárok--Így fesztiváloznak a legnagyobb világsztárok Kaliforniában - Fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160418-fesztival-fotok-mihalik-eniko-es-palvin-barbara-is-lott-egy-szelfit-coachella-fesztival.htmlA Kalifornia állambéli Indio városában megrendezett Coachella fesztivál szinte minden évben több millió embert vonz, ami nem véletlen: a világsztár fellépők mellett könnyen találkozhatunk akár egy-egy hollywoodi hírességgel is. TV + SztárokOrigoProfi elsősegélynyújtó lett Istenes Bencébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-istenes-bencebol-az-rtliin-futo-hagyjal-fozni-cimu-musorban-profi-elsosegelynyujto-lett.htmlA műsorvezető remek apuka lesz, hiszen bebizonyította, ha elvágja a kezét egy gyerek, azonnal tudja, mit kell tennie. TV + Sztárok--80 milliót érő házát is elvesztette Farm Sanyahttp://www.life.hu/sztarok/20160418-az-rtl-klub-farm-cimu-musoranak-jatekosa-sanya-elvesztette-80-millios-hazat-csaladi-viszaly-miatt.htmlEgy családi vita fajult pereskedéssé, amiből nem jött ki jól a Farm versenyzője. Elbukta házát, és a nulláról kell újrakezdenie az életét Sanyának. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.