Teszári Nóra a Hír Tv-hez igazolt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
menesztés kirúgás Hír TV RTL Klub Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teszári Nóra hosszú hónapokig keresgélt, mire újra munkába állt.

Decemberben robbant a hír, hogy Adával egyetemben a műsorvezető is távozik az RTL Klubtól, ahol a 8:08 Minden reggel című műsort vette. Nóra közösségi oldalán osztotta meg a jó hír, hogy elvárásainak megfelelő munkahelyre lelt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Pár hónapig csak figyeltem, beszélgettem, ajánlatokat hallgattam meg, mérlegeltem. A mostanság uralkodó médiakáoszban bizony nehéz megtalálni azt a helyet, ahol műsorvezetőként ugyanazt képviselhetem szakmailag, amit korábban is... Bízom benne, hogy jól döntöttem. Májustól 5:50-kor a Reggeli járattal érkezem, és várok mindenkit a Hír TV képernyőjén!" – írta Nóra.

Nagy mozgás a médiában

Gönczi Gábort a TV2 csábította magához. Ábel Anita a Heti Hetesből távozott és a TV2 Kismenők című műsorában között ki. Jakupcsek Gabriella pedig miután menesztették a köztévétől, a TV2 Hal a tortán adásában bukkant fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.