Bochkor Gábor: „Van bennem egy-két feminin komponens”

Forrás: Facebook/ Várkonyi Andrea -
Music Fm nemi szerepek Önindító Bochkor Gábor nőiesség kapcsolatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető az Önindítóban vallott arról, hogy azért van benne bőven feminin vonás, miközben arról értekeztek társával, hogy az elmúlt 20 évben felborultak a nemi szerepek.

A Music Fm műsorában, kedden reggel beszélgetett a nemi szerepekről Bochkor Gábor és István Dani egy tanulmány kapcsán. A macsós műsorvezető bevallotta, hogy már neki is vannak nőies dolgai, és sokszor az öltözködése miatt is piszkálták már.

Forrás: Facebook/ Várkonyi Andrea

“Érzem, hogy van bennem egy-két feminin komponens. Megvádoltak, hogy ezt a köpenyt, ami most is rajtam van, a női osztályon vettem” - ismerte be a műsorvezető, aki hozzátette, hogy egyetlen olyan családot ismer, ahol a férfi hozza meg a döntéseket, persze gyorsan hozzátette, hogy azért ő is alfahím! “Én is alfahím vagyok, de otthon csipkebugyit hordok!” - mondta viccelődve Bochkor Gábor.

Lagzi Lajcsi: "Ízeket még lehet találni a kajákban"http://www.life.hu/sztarok/20160420-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-a-racsok-mogotti-penzmozgasrol-is-ir-konyveben.htmlKülönösen érdekes témákat boncolgat nap, mint nap Lagzi Lajcsi könyve. Tegnap a rabok begyógyszerezéséről szóltak a hírek, ma pedig a rácsok mögötti pénzmozgásról cikkeznek, no meg arról, hogy bizony a zenészt is rendesen lehúzták.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSharon Stone simán letagadhatna 10 évethttp://www.life.hu/sztarok/20160419-egy-apro-ranc-sincs-sharon-stone-arcan-siman-letagadhatna-akar-30-evet-is.htmlA gyönyörű színésznőn nem fognak az évek, mutatja ez a legutóbbi fotója is, amelyen olyan sima a bőre, mint egy húszévesnek. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs Pumped Gabóvá változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-musorvezetoje-pumped-gabova-valtozott.htmlA műsorvezető a Gyertek át, szombat este! című műsorban mindent meg tesz a játékosokért, nos amit most mutatott az nem semmi! TV + Sztárok--Durva tetoválást csináltatott Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160419-varga-viktor-enekes-es-cinthya-dictator-fotoslany-durva-tetovalast-csinaltatott.htmlA szerelmes énekes Cinthya Dictator monogramját vésette magára, és nem túlzunk... szó szerint VÉSETTE! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoIlyen lesz Hajdú Péter új műsora - Pillants bele! http://www.life.hu/sztarok/20160419-hajdu-peter-musora-aprilis-vegen-kerul-kepernyore-fotok-a-diszletrol.htmlA Showtime Hajdú Péterrel április végén kerül képernyőre és kéthetente jelentkezik majd, egyelőre nagyon titkolózik a TV2.TV + Sztárok--Lola: "A gyermekemnek tekintem!"http://www.life.hu/sztarok/20160419-lola-uj-dalat-a-parjaval-kozosen-alkotta-az-enekesno-gyonyoru-helyen-forgatott-a-sztar.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű énekesnőt faggatta a legújabb daláról, melyet a szerelme segítségével vettek fel Horvátország mesés partjainál. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.